x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun VIDEO. Și-a scos măseaua de MINTE și s-a trezit DEVASTATĂ că nu este Nicki Minaj!

VIDEO. Și-a scos măseaua de MINTE și s-a trezit DEVASTATĂ că nu este Nicki Minaj!

26 Oct 2014   •   16:26
VIDEO. Și-a scos măseaua de MINTE și s-a trezit DEVASTATĂ că nu este Nicki Minaj!

A devenit o senzație a internetului, după ce, pe Youtube, a apărut înregistrarea video a momentului în care, trezită din anestezia la care fusese supusă pentru a-i fi extrasă o măsea de minte, o tânără este devastată de faptul că nu este Nicki Minaj și nu o are prietenă pe Ellen DeGeneres sau pe Jay Z.

După ce a fost sedată la maxim, americanca de 23 de ani pur și simplu izbucnește în lacrimi atunci când realizează că nimic din imaginația sa n-a trecut pragul realității.

"Când m-am trezit, voiam să fiu Nicki Minaj. Îmi doream doar să am fundul și fața ei..." se plânge tânăra în fața soțului său, care filmează amuzat întâmplarea. Când el îi reamintește că a fost vorba doar de o extracție a măselei de minte, ea replică pe același ton: "Dar am plătit o groază de bani...".

O altă dezamăgire a tinerei este faptul că nu poate fi prietenă cu Beyounce, pentru că nu arată deloc ca Jay Z și nici cu Ellen DeGeneres
"Ellen DeGeneres este atât de generoasă... e literalmente numele ei și o iubesc", spune ea, adăugând printre sughițuri "Vreau doar să fiu prietena ei. O iubesc pe Ellen DeGeneres, e atât de frumoasă... Și eu nici măcar nu sunt lesbiană".


×