x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun VIDEO. ŞOC! Blonda HOT, agăţată pe net e de fapt OBEZĂ. Cum reacţionezi?

VIDEO. ŞOC! Blonda HOT, agăţată pe net e de fapt OBEZĂ. Cum reacţionezi?

28 Sep 2014   •   12:42

Feminismul şi adeptele sale au decretat de multă vreme cum că bărbaţii ar fi...!
Experimentul social pe care nişte băieţi deştepţi au avut inspiraţia să-l desfăşoare, pare să demonstreze că mare parte dintre ei chiar sunt.

Folosind Tinder, o aplicaţie Facebook devenită extrem de populară, care permite oamenilor să interacţioneze pe internet şi să-şi dea întâlnire în viaţa reală, realizatorii experimentului au dorit să afle reacţiile ambelor sexe în momentul în care cel sau cea cu care urmau să se întâlnească nu este chiar persoana pe care se aşteptau să o vadă.

Tânără, blondă, sportivă, care nu ezită să adauge poze în bikini contului său de Facebook, doar un accident teribil ar putea să te împiedice să nu te duci la o întâlnire cu ea.
Aceasta a fost nada, actriţa care a interpretat rolul a fost apărut în faţa celui care o aştepta după ce a fost subiectul unui aprig tratament de dezînfrumuseţare, în urma căruia a întruchipat o persoană de care până şi cântarul se îngrozeşte s-o întâlnească.

Şocul se putea citi pe faţa fiecăruia dintre bărbaţii care s-au trezit cu altcineva în locul blondei visurilor lor. "Arăţi cu totul altfel decât în fotografii...", a fost replica prezentă pe buzele tuturor. Unul a întrebat-o dacă este însărcinată, un altul a avut îndrăzneala chiar s-o întrebe dacă îi place să mănânce şi toţi au căutat cu disperare un motiv rezonabil care să le permită să fugă de la locul "crimei". Unii au spus că sunt căsătoriţi, au dispărut după ce au pretextat că au nevoie la toaletă, iar unul a plecat pur şi simplu fără să zică nimic...

Dar, unul singur a rămas stoic la masă, încercând să poarte cât se poate de natural o conversaţie cu o femeie cu care acceptase să se întâlnească. A răsuflat uşurat când organizatorii experimentului i-au explicat despre ce era vorba şi a spus că nu putea să plece pentru că ar fi fost o impoliteţe pe care a fost educat să nu o facă.


×