x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Vrei să cumperi o maşină? Află dacă cel de la care vrei să o cumperi este bişnitar sau nu

Vrei să cumperi o maşină? Află dacă cel de la care vrei să o cumperi este bişnitar sau nu

04 Apr 2014   •   11:52
Vrei să cumperi o maşină? Află dacă cel de la care vrei să o cumperi este bişnitar sau nu

Cum bişniţa cu maşini este sport naţional, un site oferă o aplicaţie care dă informaţii despre vânzătorul auto, cu privire la anunţurile de maşini pe care acesta le-a avut la vânzare în ultimul an. Tot ce trebuie să faci este să introduci numărul de telefon al vânzătorului iar
aplicaţia îţi arată dacă este bişniţar sau nu.

Avantajele şi dezavantajele cumpărării unei maşini second hand

Riscurile sunt mari la cumpărarea unei maşini second hand, dat fiind faptul că multe anunţuri sunt înşelătoare şi pot ascunde maşini cu defecte majore.

Cele mai bune maşini second hand bune de achiziţionat din Germania

Odată introdus numărul de telefon al persoanei care vinde maşina, APLICAŢIA oferă informaţii, dacă acestea există, cu numărul de maşini scoase la vânzare de acea persoană. Astfel, cumpărătorul poate trage concluzia dacă persoana respectivă este proprietar sau este bişniţar.

Citeşte şi Maşini second hand: cum afli dacă a fost dat înapoi kilometrajul şi dacă a fost revopsită


Cumpărarea unei maşini implică o decizie foarte importantă având în vedere suma considerabilă de bani aflată la mijloc, scrie
bucurestifm.ro. Bucureştiul este cea mai mare piaţă a autovehiculelor second-hand din România, iar cererea de maşini rulate este destul de mare, astfel încât înşelăciunile şi păcălelile sunt, din păcate, un risc demn de luat în calcul.

Descoperă aplicaţia care te ajută să afli dacă cel de la care vei cumpăra o maşină este bişnitar sau nu pe RomâniaTV.net.

×