x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Vrei un pui de panda? Ia-ţi un pudel şi du-l la chinezi, ţi-l transformă ei în urs!

Vrei un pui de panda? Ia-ţi un pudel şi du-l la chinezi, ţi-l transformă ei în urs!

01 Iul 2011   •   11:27
Vrei un pui de panda? Ia-ţi un pudel şi du-l la chinezi, ţi-l transformă ei în urs!

Unii oameni iubesc pur si simplu animalele. Altii, insa, au dezvoltat un adevarat cult pentru animalele de companie, mai ales pentru caini. Astfel, aproape peste tot poti vedea caini purtati in posete, accesorii si tratamente cosmetice exorbitant de scumpe pentru catei, asta ca sa nu mai vorbim de tunsori. Nu putem insa sa nu ne intrebam unde se va ajunge cu aceste tendinte, avand in vedere ca, mai nou, daca te plictisesti foarte tare de aspectul companionului tau, poti sa il transformi in... alt animal.

Asa a facut si o posesoare a unui pudel din China, care si-a transformat cainele in urs panda. Tuns, vopsit si coafat strategic, de la distanta cainele arata exact ca un pui de urs panda, insa mai degraba un pui de panda trist, care parca si-ar dori doar sa se tavaleasca in noroi si sa revina la 'forma' initiala decat sa stea la poze pe podiumul unui concurs canin.

Chinezii par a fi intotdeauna dispusi sa primeasca cu bratele deschise initiative care mai de care mai bizare, asa ca, pe langa aspectul panda, saloanele de cosmetica pentru cainii de companie din aceasta tara mai pot oferi 'clientilor' 'fete' de tigri sau ratoni. (foto: dailymail.co.uk)

×