x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Un vulpoi din România a devenit vedetă pe Facebook. Motivul pentru care a primit mii de like-uri şi share-uri

Un vulpoi din România a devenit vedetă pe Facebook. Motivul pentru care a primit mii de like-uri şi share-uri

22 Ian 2013   •   14:11
Un vulpoi din România a devenit vedetă pe Facebook. Motivul pentru care a primit mii de like-uri şi share-uri
Sursa foto: Facebook

Un vulpoi extrem de sociabil şi "cooperant" face senzație pe Internet, după ce fotograful Dan Dinu a postat pe contul său de Facebook o imagini surprinsă în timpul unei plimbări la Sfânta Ana. În mai puţin de 24 de ore, "pictorialul" a primit aproape 8.000 de like-uri și a fost share-uită de peste 3.000de ori.

"In acest weekend am facut o plimbare pe la Sfanta Ana si am avut o surpriza mai mult decat placuta. Am intalnit un vulpoi ce a fost foarte cooperant cu camera foto dupa cum vedeti :). A fost crescut de un padurar din zona, iar acum isi facea veacul pe langa cabana. Este interesant ca desi este obisnuit cu oamenii, se apropie doar daca nu este mare vanzoleala si evita grupurile de turisti galagiosi sau zonele mai aglomerate.

Va recomand chiar si in aceste cazuri, daca intalniti animale salbatice care se comporta in acest fel, sa nu le dati mancare din mana si sa incercati sa pastrati o distanta fata de ele. Pe langa faptul ca pot reactiona ciudat, trebuie totusi sa invete ca omul poate constitui pentru ele o amenintare. Cu vulpea de fata era destul de greu sa fac asta, pentru ca la un moment dat eu stateam pe loc si venea ea langa mine, insa in acelasi timp nu s-a apropiat de alti turisti care probabil nu i-au fost pe plac :).

Pana sa ajungem la Sfanta Ana, am vazut pe camp un loc cu patru vulpi pe o raza de doar cateva sute de metrii. Ma gandeam la momentul respectiv ca este o zona buna de stat la panda, insa dupa experineta cu vulpoiul din imagine, cred ca niciun alt exemplar cu adevarat salbatic nu o sa ma lase sa il pozez cu superangularul. Toate bune si va mai arat si alte imagini in curand", a scris pe Facebook Dan Dinu.

×