x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 3 semne zodiacale în mâinile cărora nu trebuie să-ţi laşi afecţiunea

3 semne zodiacale în mâinile cărora nu trebuie să-ţi laşi afecţiunea

19 Apr 2018   •   15:59
3 semne zodiacale în mâinile cărora nu trebuie să-ţi laşi afecţiunea

Intenţiile nu sunt întotdeauna clare atunci când ai un nou partener. Uneori, o persoană de care eşti atras nu este menită pentru o relaţie. Salvează-ţi timpul, altfel vei pune emoţii într-o relaţie care nu îţi va oferi nimic, scrie Elite Daily.

Iată câteva zodii care iubesc să flirteze, astfel îţi poţi selecta mai bine partenerul:

1. Berbec

Berbecii flirtează cu fiecare persoană care le iese în cale. Pur şi simplu acesta este modul lor de a arăta că te apreciază ca fiinţă umană. Pentru că Berbecii au un spirit aventurier, nu îşi fac niciodată griji că vor fi respinşi. În plus, aceştia se aşteaptă ca toată lumea să perceapă realitatea aşa cum o percep ei.

2. Gemeni

Gemenii sunt de cele mai multe ori în dubii, nu prea ştiu ce să aleagă sau ce să facă. Dacă cineva din zodia Gemeni flirtează cu tine, fii pregătit pentru multe probleme, dubii şi emoţii confuze. Dacă nu îţi spune că vrea să fie cu tine, şi doar cu tine, atunci nu îţi face prea multe speranţe, ci doar bucură-te de timpul petrecut împreună.

3. Leu

Leii iubesc să fie în centrul atenţiei. Aceştia iubesc mai multe lucruri deodată, însă pe niciunul aşa cum se iubesc pe ei. Dacă un Leu flirtează cu tine, o face doar pentru propria plăcere şi distracţie. Leii sunt cunoscuţi pentru faptul că se joacă cu afecţiunea celorlalţi.  

×
Subiecte în articol: horoscop zodiac flirt