x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 3 zodii cu probleme în dragoste în timpul conjuncției Soarelui cu Pluto

3 zodii cu probleme în dragoste în timpul conjuncției Soarelui cu Pluto

15 Ian 2022   •   10:24
3 zodii cu probleme în dragoste în timpul conjuncției Soarelui cu Pluto
Sursa foto: Erik Mclean Unsplash.com

Horoscop. Soarele în conjuncție cu Pluto este genul de tranzit care te ajută să te concentrezi asupra a ceea ce crezi. Avem acel sentiment că putem realiza ceea ce ne-am propus și ne simțim atât de dedicați acestui scop încât nu lăsăm pe nimeni să ne stea în cale.

Din păcate, poate aduce și adversitate în alții, care vor încerca să-ți stea cale. Pentru unele zodii, este o chestiune de mândrie și, având în vedere asta, există șanse mari ca această mândrie să stea în calea iubirii.

Semne zodiacale a căror mândrie se află în calea iubirii în timpul conjuncției cu Soarele cu Pluto, începând cu 15 - 17 ianuarie 2022

Scorpion

(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul a fost întotdeauna un semn de mândrie și, uneori, acest grad de mândrie a fost căderea ta; pur și simplu nu ești unul care să te dai deoparte atunci când crezi că fie ai dreptate, fie ai o viziune pe care nu vrei să fie contrazisă.

S-ar putea să descoperi că în timpul conjuncției Soarelui cu Pluto, vei fi deosebit de determinat să îndeplinești o anumită sarcină și că persoana cu care ești implicat se opune planului tău.

Știi că ai dreptate și nu vei mai auzi un cuvânt pe această temă; ai închis poarta și îi interzici persoanei dragi să aibă un cuvânt de spus în această problemă. Mândria ta depășește viața amoroasă și, pe măsură ce se întâmplă cu acte de mândrie, pur și simplu nu-ți pasă.

Săgetător

(22 noiembrie - 21 decembrie)

Soarele în conjuncție cu Pluto funcționează bine pentru tine, deoarece îți amintește cine ești și prin ce ai trecut pentru a ajunge unde ești astăzi. Ai făcut multă muncă personală și asta include și munca pe care ai făcut-o pentru a scăpa de anumiți oameni din viața ta.

Există oameni în jurul tău care încearcă să te facă să te simți rău că faci ceea ce simți că este necesar, mai ales când vine vorba de îndepărtarea anumitor personalități toxice care sunt rude apropiate.

Știi ce este cel mai bine pentru tine și, indiferent de câte ori oamenii vorbesc de „dragoste” în timp ce încearcă să te convingă că ar trebui să-i permiți uneei persoane să pătrundă în viața ta, mândria ta îți spune altfel.

Ai lucrat pentru asta și nu vei lăsa pe altcineva să dicteze cine rămâne în viața ta și cine pleacă. Tu ești șeful tău, Săgetător.

Pești

(19 februarie - 10 martie)

În timp ce iubești și respecți oamenii din familia ta și din cercul tău de încredere, trebuie să impui anumite lucruri din când în când. Soarele în conjuncție cu Pluto îți pune în minte ideea că acesta este unul dintre acele momente.

Ți-ai construit o viață decentă pentru tine și asta pentru că urmezi un ghid personal, unul care, în opinia ta, funcționează.

Ești mândru cu felul în care faci lucrurile să funcționeze, de fapt, toată lumea din viața ta își dă ochii peste cap când faci o declarație despre cum „funcționează doar dacă depui efort”.

În timpul acestui tranzit, vei fi provocat de cineva apropiat, dacă ai copii, va fi în mare parte un copil, dar oricum, unul dintre oamenii pe care îi iubești se va plânge de stilul tău. Răspunsul tău: „Drumul meu sau te dai la o parte”.

 

×
Subiecte în articol: horoscop