x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 5 zodii care nu vor ezita să te scoată din viața lor

5 zodii care nu vor ezita să te scoată din viața lor

de Moira Dună    |    19 Mar 2021   •   16:30
5 zodii care nu vor ezita să te scoată din viața lor
Sursa foto: pixabay.com

Nu este timp pentru prietenii toxice și romanțe proaste în această viață. Decizia de a rupe definitiv o relație nu este pentru cei slabi de inimă.  Există însă cinci zodii care sunt foarte hotărâte atunci când își fac prieteni, dar devin și înverșunate când se hotărăsc să se despartă, scrie yourtango.com

Trebuie să-i cunoști cu adevărat pentru a ști de ce nu ezită să iasă din relații. Când cineva drag te părăsește, deși ai crezut că îți este cel mai bun prieten, poate fi greu de acceptat. 

De partea cealaltă, îndepărtarea unei persoane toxice din viața ta este dificilă. Vor fi momente în care va trebui să rupi legăturile cu toți oamenii răi și să îți dai seama că trebuie să începi de la zero.

 

Semnele zodiacale care nu vor ezita să rupă relațiile

1. Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Berbecul nu vrea să-și piardă timpul înconjurându-se de oameni cărora nu le pasă. Mai degrabă vor prieteni puțini, decât mulți și indisponibili.

Dacă îl vei trăda vreodată, poți garanta că nu vei mai fi mult timp în preajma lui.

Un lucru care face din Berbec una dintre cele mai înfricoșătoare zodii, este faptul că atunci când va lua hotărârea să se despartă de oamenii din viața lui, nici măcar nu se va gândi de două ori la asta.

Așadar, un Berbec nu va putea fi rănit de nimeni. În cazul în care crezi că decizia este pripită, arată-i că nu poate avea încredere în tine, și îți va arăta că ești mort pentru el.

2. Taur (20 aprilie - 20 mai)

Taurul nu va ezita să renunțe la oamenii din viața lui, dar îi va trebui un timp pentru a pune în aplicare această hotărâre. Se va gândi bine  asupra oricărui lucru înainte de a acționa, dar asta nu înseamnă că nu va realiza ce și-a propus. 

Atunci când decide dacă cineva merită să-i rămână în preajmă, va cântări motivele pro și contra, și va săpa adânc în sufletul lui pentru a vedea cum se simte cu adevărat. 

Acesta se va îndepărta de tine fizic și emoțional în mod treptat până va lua hotărârea finală. Dar atunci când va decide, vei deveni o fantomă pentru el și nu va mai privi niciodată înapoi. 

3. Leu (23 iulie - 22 august)

Leul se pregătește mereu să fie cel mai bun. Pentru a face acest lucru, nu va ține cont doar de ce contează pentru el, ci și de felul cum este privit de ceilalți.

Acesta este motivul pentru care îi place să-și împartă timpul între prieteni și singurătate. Vrea să se cunoască la fel de bine pe el însuși, așa cum își cunoaște și prietenii. 

Nu va ezita să taie acele prietenii despre care consideră că îl trag în jos. Așadar, va vrea mai puțini prieteni în viața lui, decât unii care profită de pe urma sa. 

4. Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

A face parte cercul interior al Scorpionului este ca și cum ai încerca să intri în cel mai tare club din oraș. S-ar putea să fie o mulțime de oameni care vor să-și croiască drum spre sufletul lor, dar, în final, doar câțiva vor fi selectați.

Va trebui să te simți onorat dacă vei ajunge acolo. Și dacă vei reuși, asta nu înseamnă că vei rămâne pentru totdeauna. 

Scorpionul ia foarte în serios încrederea și prietenia și, dacă nu faci la fel, nu vei fi inclus în viața lui.

Îi place să aibă prieteni puțini deoarece asta îl face să se simtă confortabil și să-și împărtășească secretele. 

Când va afla că nu ești de încredere, își va întoarce spatele rapid.

5. Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul este mereu în căutarea persoanelor cărora le place aventura și îl vor înțelege. Oricine nu are o înțelegere profundă asupra modului în care funcționează mintea acestuia, va crede că renunță la prieteni pentru distracție. 

Cele două tipuri de oameni care nu pot fi alături de un Vărsător sunt cei cărora nu le place politica și persoanele plictisitoare. După această logică, dacă preferi să stai acasă și să nu faci nimic, sau doar să bârfești, șansele sunt destul de bune că Vărsătorul să nu te vrea în preajmă.

El te va anunța însă exact care sunt motivele pentru care ia o asemenea hotărâre, pentru a nu da naștere la confuzii.

 

 

×