x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Cât de popular ești în funcție de semnul zodiacal. Leii sunt mereu în centrul atenției

Cât de popular ești în funcție de semnul zodiacal. Leii sunt mereu în centrul atenției

15 Sep 2020   •   10:38
Cât de popular ești în funcție de semnul zodiacal. Leii sunt mereu în centrul atenției
Sursa foto: pixabay.com

Îți faci prieteni ușor? Ești una dintre acele persoane care intră într-o cameră plină de necunoscuți și iese cu noi prieteni? Semnele zodiacale ne influențează personalitatea, modul în care ne comportăm și cum suntem văzuți în raport cu ceilalți, potrivit Your Tango. Astfel, popularitatea are legătură și cu semnul zodiacal. 

Topul zodiilor, în funcție de popularitate:

1. Leu

Leii sunt semne zodiacale populare. Sunt prietenoși, dornici să petreacă cât mai mult timp în natură, iar oamenii pur și simplu îi iubesc. Persoanele aflate sub acest semn zodiacal sunt atractive, optimiste, energice și gata mereu să ajute.

2. Săgetător

Persoanele născute sub acest semn zodiacal sunt distractive. Își doresc să se bucure cât mai mult de viață, iar energia pe care o au este contagioasă. În plus, acestea sunt deschise și au simțul umorului.

3. Pești

Persoanele născute sub acest semn zodiacal vor face orice pentru oricine. În plus, aceste persoane sunt foarte creative și îi pot ajuta pe cei din jur să privească lumea într-un mod mai inspirațional.

4. Berbec

Berbecii dau dovadă de curaj și se duc cu capul înainte în tot felul de aventuri care, în cele din urmă, creează amintiri grozave. Energia de care dispun Berbecii îi fac atât de populari.

5. Gemeni

Gemenii sunt foarte sociabili și pot găsi cu ușurință un subiect de discuție care să prezinte interes pentru persoana din fața lor. În plus, Gemenii pot schimba energia dintr-o încăpere doar prin simpla lor prezență.

6. Balanță

Balanțele sunt foarte populare pentru că știu cum să se facă plăcute. În plus, pentru ele popularitatea este foarte importantă. A avea mulți prieteni și a fi plăcut de cei din jur este foarte important pentru o Balanță.

7. Vărsător

Vărsătorii sunt admirați de cei din jur, fără să depună prea mutl efort. Vărsătorii îi fac pe cei din jurul lor să se simtă confortabil, iar acest lucru îi ajută să fie populari.

8. Taur

Taurii dau dovadă de mult stil și au abilitatea să atragă multe persoane în jurul lor. În plus, persoanelor aflate sub acest semn zodiacal le place să fie în centrul atenției. Taurii sunt foarte atrăgători, până în punctul în care intri într-un conflict cu ei.

9. Rac

Pentru Raci este mai important să aibă câțiva prieteni cu adevărat buni decât să fie în centrul atenției într-o cameră plină de cunoștințe. Aceștia trebuie să aibă încredere în persoanele din jurul lor.

10. Capricorn

Capricornii nu au timp să fie populari, pentru că au o grămadă de lucruri de dus la bun sfârșit. Astfel, aceștia au câțiva prieteni apropiați, iar acest lucru este suficient pentru ei.

11. Fecioară

Fecioarele au prieteni, însă nu reușesc să se facă plăcute de la prima înâlnire. În plus, acestea pot fi dure și îi pot îndepărta pe cei din jurul lor.

12. Scorpion

Scorpionii preferă relațiile intense, speciale cu câțiva oameni decât să fie prieteni cu toți cei cu care interacționează. Scorpionii se rapoartează cu foarte multă seriozitatea la prieteniile pe care le au.

 

 

 

×
Subiecte în articol: popularitate horoscop