x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Cei mai seducători bărbaţi ai zodiacului

Cei mai seducători bărbaţi ai zodiacului

18 Ian 2018   •   07:47
Cei mai seducători bărbaţi ai zodiacului

Fiecare semn zodiacal are farmecul lui, dar trebuie să ştii că există un top al nativilor de sex masculin care-l au pe vino-ncoace şi care te vor cuceri iremediabil.

 

Scorpionul este de departe cel mai sexy semn zodiacal. Iar dacă ai ieşit vreodată la întâlnire cu unul,ştii deja că acesta are o putere de atracţie aproape irezistibilă. Chiar şi cei mai puţin înzestraţi fizic (sau mai neconvenţionali!) găsesc mereu o modalitate prin care să obţină ce vor din partea celorlalţi. Este destul de ciudat,pentru că dacă te gândeşti un pic,în momentul în care porţi o discuţie cu un reprezentant al acestei zodii, te simţi literalmente hipnotizat! Gata de orice!
 
Bărbatul Leu ocupă locul doi în topul celor mai sexy zodii. Cu toate astea însă,nu i-o spune şi lui;dacă află,din greşeală,că nu e cap de listă,s-ar putea să strâmbe din nas. Leul este plin de principii,are inima caldă şi este extrem de optimist. El îi ştie pe toţi oamenii interesanţi din oraş şi are darul de-a te face să te simţi bine în orice condiţii. Tocmai de aceea,nu ai cum să nu te simţi atrasă de aerul lui charismatic. În schimb, el te va face centrul universului său! Şi nu e puţin lucru!
 
Şi nu în ultimul rând, pe locul trei regăsim nativul Rac. Este genul de persoană pe care nu o poţi îngenunchea uşor. Majoritatea Racilor sunt hilari,au cel mai dezvoltat simţ al umorului şi tocmai de aceea par bufonii zodiacului. În esenţă însă, Racul este foarte profund şi sensibil,aşa că ai grijă de sentimentele lui. Este şi un romantic incurabil,astfel încât îşi va aduce mereu aminte de ziua în care v-aţi cunoscut,ziua în care ai purtat acea rochie cu paiete sau alte astfel de detalii.

Antena 3

×
Subiecte în articol: zodie horoscop bărbat farmec seductie