x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Cele mai populare şi puternice semne ale zodiacului chinezesc

Cele mai populare şi puternice semne ale zodiacului chinezesc

28 Sep 2017   •   14:02
Cele mai populare şi puternice semne ale zodiacului chinezesc

Anul nou chinezesc începe pe 16 februarie 2018 și se află sub influența Câinelui de Pământ. Află care vor fi efectele asupra ta, în funcție de zodia în care te-ai născut.

6. Iepurele

Deşi nu este la fel de mare ca restul animalelor care fac parte din listă, inteligenţa acestuia îl face puternic, după cum se explică într-o fabulă chinezească. Alte caracteristici ale iepurelui sunt compasiunea şi sinceritatea. Aceştia iubesc să petreacă timp cu familia şi prietenii.

5. Câinele

Caracteristicile câinelui, după cum mulţi dintre noi ştim, sunt loialitatea, credinţa şi onestitatea. Deşi are momente când este temperamental, câinele, în zodiacul chinezesc, rămâne un semn al responsabilităţii.

4. Calul

Acest semn puternic reprezintă independenţa şi iubirea. Toţi cei care se află sub semnul acestui animal se spune că sunt înţelepţi în privinţa banii, ceea ce nu este un lucru rău niciodată.

3. Tigrul

Puterea este, fără îndoială, una dintre caracteristicile principale ale persoanelor aflate sub acest semn. Alte caracteristici specifice semnului sunt şarmul, capacităţile de lider şi curajul. Însă, asemeni câinelui, persoanele aflate sub acest semn pot fi temperamentale.

2. Taurul

Taurul este cel care a ajutat şoarecele şi pisica dă treacă de râu, în povestea antică a zodiacului chinezesc. Persoanele care se află sub acest semn sunt muncitoare şi ambiţioase. De asemenea, acestea pot fi deseori încăpăţânate, dar nu şi lipsite de afecţiune.

1. Dragonul

Mulţi cred că cei născuţi sub semnul dragonului sunt înzestraţi cu toate calităţile şi, de aceea, este cel mai bun din lista de 12 semne ale zodiacului. În povestea antică a zodiacului chinezesc, dragonul se oprea să ofere oamenilor ploaie.

×
Subiecte în articol: horoscop chinezesc semne puternice