x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Cele mai rele zodii ale Horoscopului

Cele mai rele zodii ale Horoscopului

16 Mar 2018   •   18:23
Cele mai rele zodii ale Horoscopului

Berbec

Cand este in toane bune, totul e minunat. Se bucura de reusitele altor, glumeste, este un prieten minunat. Alaturi de Berbeci nu va plictisiti niciodata, ei nu stiu ce inseamna lenea. Gata oricand de noi aventuri si pregatiti sa sara imediat in ajutorul altora.

Dar daca sunt scosi din ale lor, daca sunt calcati pe coada, feriti-va din calea lor. Veti deveni tinta urii lor si veti afla ce inseamna iadul pe pamant. Se enerveaza atat de tare, incat nu vrea sa asculte pe nimeni. Incapatanarea lui ii intuneca, practic, gandirea. De aceea, nimic nu va va salva.

Scorpion

O persoana grijulie, saritoare. Tacuta si, aparent, naiva. Nici nu va vine sa credeti ca, de faptul, nu e decat o masca, in spatele careia emotiile clocotesc.

Sensibil, usor de ranit, el isi poate iesi din fire intr-o secunda, practic. Avand insa in vedere ca este un semn puternic, are taria necesara pentru a se controla. Dar pana la un punct.

Daca rabdarea Scorpionilor a ajuns la limita, nu mai pot fi opriti. Furia il transforma intr-o masina a razbunarii. Devine un dusman periculos, pe care nu ati avut ocazia sa-l cunoasteti.

Dar imediat ce scapa de emotii negative, el revine la sentimentele bune care il caracterizeaza.

×
Subiecte în articol: zodii horoscop furie nervi