x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Cinci semne zodiacale care spun primele "Te iubesc" într-o relaţie

Cinci semne zodiacale care spun primele "Te iubesc" într-o relaţie

03 Mai 2018   •   12:26
Cinci semne zodiacale care spun primele "Te iubesc" într-o relaţie

Dacă eşti primul care spune “Te iubesc!” într-o relaţie, probabil că eşti unul dintre aceste cinci semne zodiacale: Taur, Rac, Leu, Balanţă sau Peşti, potrivit Elite Daily.

Cu toate acestea, fiecare semn zodiacal în parte spune “Te iubesc!” primul din motive diferite.

Taur

Când Taurii iubesc pe cineva, o fac cu adevărat. Dacă sunt îndrăgostiţi, o vor spune fără pic de ezitare. Aceştia se ataşează rapid şi pot pleca la fel de rapid, dacă relaţia în care se află se dovedeşte nesatisfăcătoare. Cu toate acestea, când spun “Te iubesc” o simt cu adevărat.

Rac

Racii au tendinţa de a spune persoanei cu care ies că o iubesc, într-o încercare ciudată de a o îndepărta. Aceştia se sperie de intensitatea acestui sentiment, spun prea multe, prea repede şi încearcă să se ascundă în zona lor de confort. Dacă lucrurile merg bine, partenerul trebuie să se comporte ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, pentru ca Racii să nu încerce să saboteze totul.

Leu

Leii obişnuiesc să spună “Te iubesc”, doar pentru a trece peste această etapă. Nu au răbdare şi nu prea se gândesc la implicaţiile acestor două cuvinte. Leii sunt de părere că este în regulă să iubeşti mai mulţi oameni şi că iubirea nu ar trebui să existe în doze mici, motiv pentru care a spune “Te iubesc” cuiva vine natural.

Balanţă

Balanţele vor spune “Te iubesc” cu uşurinţă, dacă relaţia în care se află le oferă suport emoţional. Cu toate acestea, asta nu înseamnă neapărat că există o legătură foarte puternică între voi, căci aceste cuvinte pot fi spuse doar într-o încercare de a aduce nişte pasiune în relaţie.

Peşti

Peştii tind să îşi exprime sentimentele în egală măsură atât prietenilor, cât şi partenerului/partenerei de cuplu, aşa că nu poţi să fii foarte sigur dacă ceea ce simt este prietenie sau iubire în sensul romantic faţă de tine, însă ataşamentul este real.

×
Subiecte în articol: horoscop zodiac relaţii