x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 17 mai 2018. Familia e prioritatea numarul unu pentru Scorpioni

Horoscop 17 mai 2018. Familia e prioritatea numarul unu pentru Scorpioni

17 Mai 2018   •   07:24
Horoscop 17 mai 2018. Familia e prioritatea numarul unu pentru Scorpioni

Horoscop 17 mai BERBEC: Nu trebuie s-o faci pe grozavul ca sa ti se aprecieze meritele, ci mult mai buna ar fi o atitudine mai modesta, care va convinge mai usor cat de bun esti.

Horoscop 17 mai TAUR: Treci printr-o perioada plina de evenimente, o perioada mai aglomerata cand simti ca se pregateste ceva la serviciu, ca o transformare radicala.

Horoscop 17 mai GEMENI: Lupta pentru ideile tale, pentru ca sunt bune si merita scoase in evidenta, chiar daca multi nu sunt de acord cu tine. Tot ii vei convinge la un moment dat.

Horoscop 17 mai RAC: Ceea ce decizi sau spui acum, devine punctul de plecare spre o noua etapa de acum inainte, ca atare conteaza enorm cum asezi caramida chiar astazi.

Horoscop 17 mai LEU: Ti-ai facut iluzii cu privire la un eveniment ce suna bine pana nu demult, dar sperantele par zadarnice. Aluneci in extrema cealalta, spre dezamagire si esec.

Horoscop 17 mai FECIOARA: Apar niste perspective mai sumbre cu privire la o actiune de la care asteptai foarte mult sau din care ti-ai construit un ideal. Azi tot ce ai visat se cam zdruncina.

Horoscop 17 mai BALANTA: Nu trebuie sa-ti arati temerile si suspiciunile pe fata, ca atare tine sub control emotivitatea crescuta, pentru ca nu asta vrea sa vada lumea la tine.

Horoscop 17 mai SCORPION: Familia e prioritatea numarul unu. Le acorzi mai mult timp celor dragi, vorbesti ore in sir cu ei la telefon sau sunt sanse de a face si vizite la rude.

Horoscop 17 mai SAGETATOR: Esti coplesit de o situatie prea dificila pentru puterile tale si tot incerci sa te descurci de unul singur. Ce usor ar fi daca ti-ai lua inima in dinti si ai cere ajutorul!

Horoscop 17 mai CAPRICORN: Nu te simti in largul tau intr-un anturaj necunoscut. Desi de obicei gasesti subiecte de conversatie pentru a intra in vorba, azi nu stii sa te apropii de ei.

Horoscop 17 mai VARSATOR: Linistea care s-a asezat peste unele planuri iti convine de minune. Fara sa fii impins de nimic grav sau urgent de la spate, parca vezi altfel lucrurile.

Horoscop 17 mai PESTI: Ai mari sperante de la ceea ce te asteapta la finalul proiectului pe rol, convins ca rezultatul va sta la baza succesului tau in cariera in viitor.

www.acvaria.com

×
Subiecte în articol: Horoscop 17 mai horoscop