x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 19 mai 2018. Racii pot avea reacţii impulsive

Horoscop 19 mai 2018. Racii pot avea reacţii impulsive

19 Mai 2018   •   07:27
Horoscop 19 mai 2018. Racii pot avea reacţii impulsive

Horoscop 19 mai BERBEC: Chiar daca pleci la drum cu retineri, dupa ce se vor ivi primele aspecte pozitive, toate se vor tine lant din bine in si mai bine. Lasa dubiile sau temerile deoparte!

Horoscop 19 mai TAUR: Muncesti cu sarg, constient ca rezultatele unui proiect la care iti aduci contributia depind numai de fortele tale. Detii toate resursele necesare unui succes deplin.

Horoscop 19 mai GEMENI: O pauza binevenita in planurile tale te ajuta sa te retragi un pic inapoi. Poti sa arunci o privire inapoi ca sa descoperi daca ai scapat ceva din vedere.

Horoscop 19 mai RAC: Ai grija la reactiile impulsive. Un gest necugetat, o vorba spusa necontrolat sau o atitudine ofensiva poate deranja enorm pe un prieten, care va suferi in sinea sa.

Horoscop 19 mai LEU: Cand vezi ca apar atat de multe piedici si ocolisuri dupa ce ai dat startul unei actiuni, incepi sa te indoiesti ca va duce totusi undeva. Continua!

Horoscop 19 mai FECIOARA: Atragi alaturi de tine persoane fara experienta in unele domenii, care te privesc cu admiratie, asteptand mult de la tine. Vor un sfat sau o indrumare.

Horoscop 19 mai BALANTA: Esti pus in fata unui adevar care te dezarmeaza total. Nu se mai poate face nimic si, chiar daca nu iti convine, trebuie sa accepti sacrificiul.

Horoscop 19 mai SCORPION: Manipulezi sume mari de bani, pentru a achita mai multe plati minore. Poti sterge de pe lista de obligatii mai multe treburi dintr-un foc.

Horoscop 19 mai SAGETATOR: Nu esti in apele tale dar cine rezoneaza cel mai bine la problemele tale daca nu persoana iubita? Nici nu trebuie sa-i spui ce simti, ca e langa tine.

Horoscop 19 mai CAPRICORN: Inima ta bate din ce in ce mai tare pentru ca se apropie un eveniment ce provoaca emotii intense. Abia astepti sa se intample odata!

Horoscop 19 mai VARSATOR: Desi esti convins ca toate sunt scrise undeva si sunt programate foarte bine, de data aceasta esti uimit de lucrurile neprevazute care apar.

Horoscop 19 mai PESTI: Persoanele pe care le intalnesti au un efect benefic asupra ta pentru ca iti ridica moralul si te determina sa privesti spre viitor cu optimism.

www.acvaria.com

×
Subiecte în articol: horoscop 19 mai horoscop