x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 21 iulie 2019. Orele petrecute în doi sunt superbe, pentru că-ţi inspiră un sentiment de linişte, de pace

Horoscop 21 iulie 2019. Orele petrecute în doi sunt superbe, pentru că-ţi inspiră un sentiment de linişte, de pace

20 Iul 2019   •   15:34
Horoscop 21 iulie 2019. Orele petrecute în doi sunt superbe, pentru că-ţi inspiră un sentiment de linişte, de pace
Sursa foto: pixabay.com

Horoscop Berbec. Ceva intervine în planurile care mergeau promiţător înainte, dar te ia prin surprindere un mare hop. Nu te lăsa doborât de el, soluţii există, totul e să nu accepţi acest impas ca pe un final de drum. Poate ţi se cere doar o schimbare de atitudine, de sens, de optică în privinţa proiectului la care îţi aduceai contribuţia, semn că nu ai pornit chiar cu cele mai eficiente mijloace la purtător. Faci o pauză, acum, revizuieşti strategia, şi apoi o iei de la capăt, cu alte forţe şi alte intenţii. După aceea lucrurile vor evolua mult mai bine, deci un punct critic acum poate fi chiar benefic, pentru că trage un semnal de alarmă că nu ai ales, iniţial, direcţia cea mai bună. A doua oară da!

 

Horoscop Taur. Nu le ştii tu chiar pe toate, ca atare n-o face pe grozavul într-o situaţie în care ai avea mai mult de câştigat dacă spui sincer: nu ştiu! Întreabă, ai alături de tine oameni mult mai experimentaţi, care vor şti să te îndrume de minune într-o direcţie din care ai numai de câştigat. Acceptă-ţi inocenţa, limitele, poziţia de simplu învăţăcel şi stai cu urechile pâlnie la ce are cel de lângă tine să-ţi transmită. Îi place şi lui să predea această lecţie şi îţi va explica pas cu pas, ca unui şcolar aflat în clasa întâi. Te jigneşte asta? Nicidecum, ci chiar te amuză! Cere ajutor, sfaturi, îndrumare, deci întreabă! Nu e o ruşine.

 

Horoscop Gemeni. În loc să te înarmezi cu voinţa de a-ţi atinge visele, azi ai tendinţa să vorbeşti despre dorinţele tale cu pesimism, luându-l pe nu în braţe. Eşti influenţat de cei din jur, de parcă azi ai atrage alături de tine doar oameni fricoşi, laşi, care nu au curajul să încerce nimic doar din cauza fricii de a eşua. Nu de asemenea anturaj ai tu nevoie! Tu îţi poţi atinge visele, îţi poţi împlini dorinţele, dar nu cu asemenea tovarăşi pesimişti alături care te vor trage mereu înapoi. Eşti impresionabil, o ştii, şi dacă-l vezi pe altul că-ţi spune că el nu a reuşit în ceea ce tu încerci să atingi, ai fi capabil să nici nu mai încerci nimic, spunând că dacă altul n-a reuşit, nu poţi nici tu. Ba da, poţi, fiecare cu forţele sale!

 

Horoscop Rac. Nu te retrage de bună voie în carapacea ta din cauza acelui sentiment de inadaptare care te încearcă. A accepta singurătatea nu e în beneficiul tău, ca atare, chiar dacă prietenii nu sunt disponibili pentru a-ţi ţine companie, sigur îţi este aproape familia. Vei uita de orice probleme dacă-i accepţi pe cei dragi în preajma ta. Chiar dacă probleme are fiecare şi întâlnirea cu familia e tot un motiv de a vorbi despre ceea ce te apasă, vei vedea că îţi face bine discuţia cu ei, pentru că ei te încurajează, îţi distrag atenţia, te fac să uiţi de micile necazuri. Cu ajutorul lor, vei vedea că există întotdeauna soluţii la orice!

 

Horoscop Leu. Ai avut încredere în rezultatele către care ai pornit cu ceva timp în urmă, deşi multă lume spunea că doar visezi, dar iată că visul tău a prins contur şi deja poţi să-l atingi. Visul tău e realitate acum şi te poţi lăuda tuturor cu ceea ce ai construit, fiind dovada vie că tu nu glumeşti atunci când îţi propui un ţel măreţ. Tu visezi îndrăzneţ, clădeşti acel drum cu multă încredere iar la final prezinţi tuturor roadele muncii tale. Nu ai nevoie ca lumea să recunoască faptul că ai avut dreptate: tu oricum ai un puternic sentiment al muncii împlinite, bucurându-te de ceea ce singur ai clădit cu mâinile tale!

 

Horoscop Fecioara. Uneori, ţi-e frică s-o iei de la capăt, pentru că eşti prea ataşat de ceea ce aveai deja, dar azi e bine să spui adio acelei emoţii, acelei stări de lucruri de care nu te poţi desprinde. Apare altceva, mai promiţător la orizont, care te atrage ca un magnet, ca atare e momentul cel mai bun să te desprinzi. Gata, închide acel capitol, e vremea să pleci din acel loc spre alte orizonturi. Nu va fi o despărţire dureroasă, nu vei avea ce regreta, pentru că ceea ce ţi se oferă în schimb, în cealaltă parte, sună mult prea frumos ca să-i poţi rezista. Acceptă deci cu inima deschisă!

 

Horoscop Balanța. Uneori, ca să poţi duce mai departe un proiect, e nevoie şi de finaluri bruşte. Dacă vezi că un plan nu mai evoluează de la o vreme, e semn că ce a fost de făcut pe acel nivel e deja încheiat şi ar trebui să mergi mai departe, deci să te apuci de altă etapă. Asta trebuie să faci şi tu azi: pui punct aici pentru ca, de mâine, să te apuci de nivelul următor, cu altă energie, cu alt elan. Ar semăna cu un abandon din senin, dar e mai bine să spui drastic stop, să închizi definitiv acel capitol care nu mai are nici un rol în ceea ce se clădeşte acum sub ochii tăi şi să treci la nivelul următor ca să continui de acolo construcţia, fără să te tot întorci la un etaj inferior, deja terminat!

 

Horoscop Scorpion. Lasă amintirile neplăcute în urmă, nu te mai gândi la ele şi nu mai zgândări acele vremuri care nu mai au nimic de oferit. E timpul să închizi un capitol care te-a făcut să suferi, dar lucrurile acelea au trecut, nu mai sunt valabile şi nu mai au nicio influenţă asupra ta. Ce-a fost a fost, acceptă şi tu situaţia cu detaşare şi maturitate, fără să tot dai ocol prin acele timpuri. Se vede că duci după tine un regret, o tristeţe, o durere care ar fi trebuit demult să treacă, dar nu ai reuşit să ierţi. Ia-ţi azi angajamentul să rupi legăturile care te mai ţin ancorat în acele vremuri şi să dai dovadă de o imensă capacitate de iertare. Nu mai are rost să rămâi captiv în vechile suferinţe!

 

Horoscop Săgetător. Orele petrecute în doi sunt superbe, pentru că-ţi inspiră un sentiment de linişte, de pace, pentru că nimic nu pare să tulbure apele între tine şi jumătatea ta. Vă completaţi perfect unul pe altul, discutaţi uşor, vă învăluiţi unul pe altul în iubire şi armonie, încât orice problemă anterioară se poate risipi mult mai uşor. Cât timp dialogul se menţine pe un teren paşnic şi cald, nimic nu vă poate strica ziua. Chiar dacă nu e o zi cu activităţi ieşite din comun, vă place această stare de linişte pasivă, comodă, în care nu faceţi nimic, dar nu faceţi nimic… împreună, ceea ce e minunat!

 

Horoscop Capricorn. Vestea bună care soseşte azi e ca o gură de aer proaspăt după o perioadă stresantă şi obositoare. De fapt, îţi propui să laşi orice problemă la o parte, măcar pentru o zi, ca să regăseşti bucuria de a zâmbi şi a te simţi bine alături de cei dragi. Copiii sunt alături de tine şi te cobori cumva la nivelul lor, pentru că, la urma urmei, ai şi tu un copil interior care are nevoie să se manifeste liber, să facă ce vrea, să se joace, să se elibereze de griji. Fă asta într-o astfel de zi şi ai s-o închei cu un sentiment de relaxare deplină, ca şi cum ar fi o zi de vacanţă. Ai suficiente motive de a te distra, de a râde, de a sărbători chiar!

 

Horoscop Vărsător. Este o zi dedicată lucrurilor frumoase, luminoase, iar iubirea pare a fi principala ta preocupare, pentru că gesturile de afecţiune dintre tine şi persoana iubită sunt la cote maxime. Te vei trezi de multe ori zâmbind sau râzând datorită celui drag de lângă tine, şi oferi şi tu înapoi aceleaşi semne de afecţiune intensă. Dacă abia azi întâlneşti pe cineva nou, vei simţi că-ţi bate inima incredibil de tare, având curajul să spui că e cea mai mare iubire! Profită de auspiciile norocoase pentru a trăi momente de vârf în plan sentimental, cum ar fi o declaraţie de dragoste, o cerere în căsătorie sau… deja nunta!

 

Horoscop Pești. Inima se mai opune uneori în faţa provocărilor, pentru că ceea ce te opreşte pe tine din elan e frica, e slăbiciunea sufletului, de parcă nu te-ai crede suficient de pregătit pentru asta. Ba eşti foarte bine pregătit, doar ai învăţat să faci faţă şi unor astfel de situaţii neprevăzute, dar teama e, momentan, mai mare… Ai de ce te agăţa în această luptă împotriva temerilor tale, deci adu-ţi aminte cât de bine te-ai descurcat cândva într-o situaţie similară. Ai toate resursele necesare unei victorii de toată frumuseţea, ca atare ia taurul de coarne, înarmează-te cu energie pozitivă şi înăbuşă, cel puţin pentru o zi, tânguielile inimii.

 

 

Horoscop oferit de acvaria.com

×
Subiecte în articol: horoscop 21 iulie horoscop