x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 22 mai 2018. Peștii vor avea o călătorie profitabilă

Horoscop 22 mai 2018. Peștii vor avea o călătorie profitabilă

22 Mai 2018   •   07:22
Horoscop 22 mai 2018. Peștii vor avea o călătorie profitabilă

Horoscop 22 mai BERBEC: Fa un efort sa nu discuti azi de nimic serios, suparator, pentru ca cei din jurul tau chiar se simt bine si te poti molipsi de la ei. Nu tensiona  ziua cu probleme.

Horoscop 22 mai TAUR: Nu te mai judeca singur atat de aspru, lasa auto-critica deoparte, nu-ti mai pune in lumina doar defectele si limitele, ci ai mai multa incredere in ceea ce esti.

Horoscop 22 mai GEMENI: Succesele de care ai parte la serviciu au un efect benefic asupra ta. Te schimba, te fac mai bun, te transforma intr-un ambitios dornic de afirmare.

Horoscop 22 mai RAC: Deschide bine ochii si priveste situatia cu realism, pentru ca a te impovara cu ganduri negre, frici si stari negative nu te ajuta sa restabilesti armonia.

Horoscop 22 mai LEU: Ai mai multe drumuri de facut sau mai multe invitatii de onorat, dar dintre ele totusi nu poti accepta decat o singura varianta, cea pe care o consideri cea mai importanta.

Horoscop 22 mai FECIOARA: Constiinta iti atrage atentia ca faci ceva care nu se cuvine, ceva nepotrivit pentru reputatia, renumele, imaginea ta, deci ar fi bine sa te opresti la timp.

Horoscop 22 mai BALANTA: Duci cu tine o frica ciudata, pe care nici tu nu ti-o poti explica, dar azi ai ocazia de a scapa de acest stres. Deschide-te spre nou, spre aventura, spre schimbare.

Horoscop 22 mai SCORPION: Daca tuturor te adresezi cu ton ridicat si nu reusesti sa te adaptezi la stilul fiecaruia, transformi ziua intr-o furtuna ce poate degenera in conflicte.

Horoscop 22 mai SAGETATOR: Esti tentat sa te lauzi cu o reusita financiara. Uneori e bine sa pastrezi o urma de discretie asupra surselor tale de venit, pentru a nu starni invidii.

Horoscop 22 mai CAPRICORN: Din dorinta ta de a locui in casa perfecta, azi esti gata sa intorci totul pe dos pentru curatenie generala. Unii ar spune ca ceea ce faci tu e o renovare.

Horoscop 22 mai VARSATOR: Acasa este mediul in care iti incarci imediat bateriile dupa o zi obositoare, spatiul personal in care esti puternic si poti orice ti-ai pune in cap.

Horoscop 22 mai PESTI: Calatoriile pot fi profitabile, chiar daca ai rezerve ca ar fi destinatia sau momentul potrivite pentru o deplasare. Parca ai fi avut altceva mai bun de facut.

www.acvaria.com

×
Subiecte în articol: horoscop 22 mai horoscop