x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 25 mai. Berbecii sunt cuprinsi de generozitate

Horoscop 25 mai. Berbecii sunt cuprinsi de generozitate

25 Mai 2018   •   07:55
Horoscop 25 mai. Berbecii sunt cuprinsi de generozitate

Horoscop 25 mai. Afla ce ti-au harazit astrele pentru ziua de vineri. Taurii vor avea de infruntat criticile, iar Leii vor descoperi aliati în lupta lor pentru idealuri.

Horoscop 25 mai GEMENI: Vezi lucrurile prin prisma adevarului si intelegi bine lucrurile. Esti un judecator corect, capabil sa dea verdicte juste intr-o situatie cu mai multe directii de interpretare.

Horoscop 25 mai RAC: Nu te baza pe ce iti spun altii ca e mai bine sa faci, pentru ca tu vei obtine cele mai bune rezultate prin experimente proprii. Intr-o zi iti vor da dreptate si te vor urma si ei.

Horoscop 25 mai LEU: E o placere sa descoperi oameni cu aceleasi idealuri. Daca ati lupta fiecare pe cont propriu pentru acelasi vis, piedicile ar fi mai mari, dar impreuna e mai usor.

Horoscop 25 mai FECIOARA: Esti condus de o persoana care iti inspira incredere. E un om cu experienta si depinzi de ce face pentru tine, de aceea te lasi complet in mainile sale.

Horoscop 25 mai BALANTA: Formezi o echipa de nezdruncinat cu cei din familie. Va unesc planuri comune si aveti o relatie de colaborare perfecta. De dragul lor, esti capabil de orice!

Horoscop 25 mai SCORPION: Muncesti cu sarg, dar nu te preocupa sarcinile aflate acum pe rol, care ti se par banale, ci niste proiecte de viitor de la care ai mari asteptari. Privesti in perspectiva.

Horoscop 25 mai SAGETATOR: Ai de lucru, cu sarcini nerezolvate pe care le consideri foarte importante. Nu le poti lasa pe altadata, chiar daca ti-ar consuma toata ziua si toata energia.

Horoscop 25 mai CAPRICORN: Tu ai creat ceva de care esti foarte mandru si simti nevoia sa prezinti lumii roadele muncii tale, dar azi dai numai peste invidiosi care critica tot ce le arati tu.

Horoscop 25 mai VARSATOR: Prin deciziile tale indraznete, intorci totul pe dos. Asa ti se pare mult mai interesant de aceea fugi de regulile altora. Vrei sa fii cu un pas inainte!

Horoscop 25 mai PESTI: Ai trecut candva printr-o situatie pe care nu ai inteles-o la vremea respectiva, dar iata ca sensul ei abia acum se arata. Trebuia sa treci prin acel moment ca sa mai inveti ceva.

Horoscop 25 mai BERBEC: Daruiesti cu draga inima, dar altii pune la indoiala generozitatea ta, cauta nod in papura. Ba chiar, dupa ce profita de ceea ce ai tu de oferit, incep si rautatile!

Horoscop 25 mai TAUR: Nu pune la suflet criticile, judecatile nedrepte sau nervii celor cu care intri in contact. Cand te vor vedea atatd e calm, isi vor mai ajusta si ei modul agresiv de comunicare.

www.acvaria.com

×
Subiecte în articol: Horoscop 25 mai horoscop