x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 26 iunie. Racii vor trece prin momente dificile

Horoscop 26 iunie. Racii vor trece prin momente dificile

25 Iun 2018   •   17:26
Horoscop 26 iunie. Racii vor trece prin momente dificile

Horoscop 26 iunie. Afla ce ti-au harazit astrele pentru ziua de marti.

Horoscop 26 iunie BERBEC: Ia o foaie de hartie si scrie! Daca nu ai curaj sa-ti exprimi deschis dorintele, gestul de a le scrie traseaza deja schita viitorului edificiu în care vei aseza reusitele tale. 

Horoscop 26 iunie TAUR: Iti apar în cale oameni necunoscuti, fata de care ai o anumita afinitate. Va întelegeti bine, comunicati excelent si de aici se leaga o prietenie frumoasa si de viitor. 

Horoscop 26 iunie GEMENI: Desi esti tentat sa numesti situatia în care te afli acum ca fiind o mare încercare, dupa ce va trece, privind înapoi, îti vei da seama ca a fost chiar utila! 

Horoscop 26 iunie RAC: S-au acumulat tensiuni care se cer echilibrate cu toleranta, deci nu-l privi pe cel de langa tine ca pe un inamic, ci ca pe un om care trece si el prin momente dificile. 

Horoscop 26 iunie LEU: Profita de o zi de ragaz pentru a-ti aduna fortele sau a analiza la rece nivelul la care ai ajuns într-un proiect de anvergura. Permite-ti deci o zi de relaxare. 

Horoscop 26 iunie FECIOARA: Aveai nevoie de un stimulent si acesta apare azi, pe nepregatite. Pe moment, esti derutat, dar dupa socul primului impact, descoperi noua directie. 

Horoscop 26 iunie BALANTA: Unii nu-ti ofera libertate de actiune, de miscare, de decizie. Nu accepta sa te trateze ca pe un sclav care are doar obligatii si nici un fel de drept! 

Horoscop 26 iunie SCORPION: Felul în care te priveste lumea azi îti mareste stima de sine. Chiar aveai nevoie de cuvinte frumoase, de aprecieri, de gesturi de afectiune ca sa iti revii.

Horoscop 26 iunie SAGETATOR: Toate se aseaza azi pe un fagas normal, semn ca ai atins echilibrul la care tanjeai. Ramai calm si nu strica starea de bine la care ai ajuns cu nici un exces! 

Horoscop 26 iunie CAPRICORN: Ai mult de muncit pana la nivelul la care speri, dar nu te temi de efort! Nu te sfii sa bati la usa unor persoane care pot participa si ele la ceea ce ai inceput.

Horoscop 26 iunie VARSATOR: Calculezi resursele financiare si rezultatul suna bine. Asta te incurajeaza sa te gandesti la cumparaturi, la investitii, la împlinirea viselor mai costisitoare. 

Horoscop 26 iunie PESTI: Prezenta ta face bine unei persoane dragi care nu se simte în apele sale. E apatic, deprimat, dar are mare noroc ca tu ii poti distrage atentia de la ceea ce-l doare. 


www.acvaria.com

×
Subiecte în articol: Horoscop 26 iunie  horoscop