x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. 5 semne zodiacale care își proiectează insecuritățile asupra celor din jur

Horoscop. 5 semne zodiacale care își proiectează insecuritățile asupra celor din jur

22 Iul 2019   •   15:11
Horoscop. 5 semne zodiacale care își proiectează insecuritățile asupra celor din jur

Cu toții avem lucruri pe care vrem să le ținem secrete și cu toții avem insecurități pe care le păstrăm pentru noi. Unele persoane își internalizează insecuritățile, altele vorbesc deschis despre ele, în timp ce alții le proiectează asupra celor din jur, scrie Your Tango.

Cinci semne zodiacale care își proiectează insecuritățile asupra celorlalți:

Rac

Racii au tendința să fie foarte emoționali și creativi. În plus, aceștia au tendința să dea vina pe ceilalți pentru lucruri pe care ei le-au făcut, în loc să-și asume consecințele.

Fecioară

Fecioarele vor să le știe pe toate și să aibă tot timpul dreptate. Acestora le este frică de greșeli, iar când cineva greșește în fața lor, acestea sunt dispuse să facă cunoscută greșeala în fața tuturor.

Pești

Peștii sunt foarte sensibili și le este frică să fie răniți, așa că de fiecare dată când cineva spune ceva interpretabili, aceștia pun un zid în fața lor sau reacționează vulcanic.

Gemeni

Gemenii sunt gata să-și proiecteze insecuritățile asupra celorlalți, pentru a putea să o ia de la capăt. Gemenii au tendința să creadă că nu sunt suficient de buni și că nu merită lucruri frumoase în viață.

Scorpion

Scorpionii sunt unele dintre cele mai sensibile semne zodiacale, dar nu o să-ți dai seama, pentru că au tendința să ascundă acest lucru. În schimb, aceștia au tendința de a fi suspicioși și geloși în relație cu cei din jur.

×
Subiecte în articol: horoscop insecuritati