x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. 6 semne zodiacale care se comportă ca o „mamă” cu partenerul de cuplu

Horoscop. 6 semne zodiacale care se comportă ca o „mamă” cu partenerul de cuplu

28 Ian 2020   •   14:44
Horoscop. 6 semne zodiacale care se comportă ca o „mamă” cu partenerul de cuplu
Sursa foto: pixabay.com

Toți ne dorim să ne simțim protejați, să simțim că suntem iubiți și îngrijiți. Unii dintre noi chiar avem tendința de a ne comporta ca o „mamă” într-o relație. Vrem ca cel de lângă noi să aibă tot ce își dorește, să fie protejat și să se simtă iubit.

Potrivit Your Tango există șase semne zodiacale care preiau rolul de „mamă” într-o relație din dorința de a fi grijulii cu partenerul:

Scorpion

Ai tendința să exagerezi cu atenția și dorința de a fi grijuliu cu partenerul de cuplu. Nu este neapărat ceva rău, însă reușești să treci de la sprijin la a sugera doar ceea ce îți dorești tu, ceea ce tu crezi că este bine. Nu prea lași loc pentru alte opinii și ai tendința de a ignora dorința partenerului, dacă nu conincide cu dorința ta.

Fecioară

Ai impresia deseori că partenerul de cuplu este proprietatea ta – partenerul este cea mai importantă persoană pentru tine și crezi că trebuie să îl controlezi pentru ca acesta să crească. Iubești siguranța pe care ți-o oferă o relație serioasă, însă vrei să controlezi totul.

Rac

Simțul matern te caracterizează și ai impresia că partenerul de cuplu este responsabilitatea ta: trebuie să te asiguri că este bine, că face ceea ce trebuie și că te face mândru. Ai tendința de a fi extrem de grijuliu pentru că ești de părere că acest lucru te face indispensabil.

Leu

Ai tendința de a fi extrem de grijuliu mai mult pentru că îți dorești să ai control asupra fiecărui lucru care se întâmplă cu partenerul de cuplu. Ai tendința să te comporți ca o „mamă” atunci când vine vorba de control.

Berbec

Ai tendința să fii critic la adresa partenerului pentru a-l determina să progreseze, iar în acest sens poți să fii chiar insistent, însă nu o faci cu răutate, ci din dragoste. Cu toate acestea, încearcă să nu controlezi deciziile partenerului.

Săgetător

Îți place la nebunie să ai grijă de partenerul de cuplu: ai sfaturi nelimitate și opinii pentru toată lumea, gata să fie împărtășite. Pe de altă parte, deseori ești mult prea „îngrijorat” de tot ce se întâmplă cu partenerul de cuplu, iar acest lucru poate să fie iritant.

×
Subiecte în articol: horoscop relaţii dragoste