x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. 6 semne zodiacale care sunt adepte ale monogamiei

Horoscop. 6 semne zodiacale care sunt adepte ale monogamiei

04 Noi 2019   •   15:55
Horoscop. 6 semne zodiacale care sunt adepte ale monogamiei
Sursa foto: pixabay.com

În vremuri moderne, monogamia nu mai este singura variantă atunci când vine vorba de relații. Există căsnicii deschise, relații seriose fără căsătorie, relații poligame și multe alte combinații. Totuși, cu toate aceste variante, unele persoane încă sunt adeptele monogamiei, scrie Your Tango.

Publicația menționată a realizat o listă cu șase semne zodiacale care sunt adepte ale monogamiei.

Fecioară

Fecioarele muncesc din greu atunci când vine vorba de relațiile lor și se oferă 100% partenerului. Acestea nu pot accepta să împartă persoana iubită cu altcineva. Persoanelor aflate sub acest semn zodiacal nu le plac lucrurile prea complicate.

Leu

Leii iau în serios relațiile și sunt gata să se ofere trup și suflet unei singure persoane. În plus, aceștia sunt destul de geloși, iar dacă trebuie să-și împartă partenerul, devin mai posesivi decât în mod normal.

Balanță

Balanțele preferă să își concentreze iubirea și atenția asupra unui singur partener. Acestea consideră că dacă o relație implică mai mulți oameni, există șanse mult mai mari să apară certuri, neînțelegeri și suferință.

Pești

Nu contează cât de deschiși sunt Peștii când vine vorba de lucruri noi, monogamia o să li se potrivească tot timpul cel mai bine. Peștii sunt extrem de sensibili, iar o relație care implică mai multe persoane îi poate duce în pragul suferinței.

Rac

Racii vor să-și facă partenerul să se simtă iubit și apreciat, iar pentru a face acest lucru Racii sunt deosebit de fideli, iubitori și protectivi. Astfel, monogamia este potrivită pentru ei.

Capricorn

Capricornii sunt persoane foarte sexuale, însă asta nu înseamnă că sunt adepții poligamiei. Capricornii sunt înțelepți și fideli, iar familia este deosebit de importantă pentru ei. Prin urmare, aceștia o să își dorească mereu o relație cu un singur partener.

×
Subiecte în articol: horoscop monogamie