x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop carieră, luna octombrie. Munca de echipă aduce câștiguri

Horoscop carieră, luna octombrie. Munca de echipă aduce câștiguri

29 Sep 2017   •   14:42
Horoscop carieră, luna octombrie. Munca de echipă aduce câștiguri
Sursa foto: klim2011/Getty Images/iStockphoto

Berbec

Luna octombrie te motivează prin modul în care cooperează cei din jurul tău. Astfel, munca de echipă te va ajuta să îți atingi obiectivele. Este important să fii atent la toate detaliile și să asculți opiniile celor din jurul tău.

Taur

Vrei să te simți confortabil peste tot pe unde te duci, pentru a putea să lucrezi la lucrurile care te interesează la capacitate maximă. Discuți cu cei din jur și reușești să îi mobilizezi pentru a realiza împreună totul cu mai multă ușurință.

Gemeni

Te concentrezi pe energia mentală, căci luna octombrie se anunță a fi foarte aglomerată din punct de vedere profesional. Dai peste o mulțime de oportunități și nu îți dorești să ratezi niciuna, ceea ce înseamnă mai multă muncă.

Rac

Faci tot posibilul să închei niște afaceri pe care le amâni de mult timp. Concentrează-te pe acest lucru, pentru a te putea ocupa cu prioritate de treburile care se anunță pentru luna octombrie. Apelează la experiențele din trecut, pentru a putea rezolva problemele din prezent.

Leu

Luna octombrie se anunță plină de oportunități pe plan profesional. Reușești să realizezi ceea ce îți doreai de mult, iar veștile bune nu întârzie să apară. Încearcă să te concentrezi și să faci totul cu profesionalism.

Fecioară

Luna octombrie este luna experiențelor. Începi să faci lucruri noi, la care nu ai crezut că te pricepi, iar premiile financiare nu întârzie să apaără. Continuă să descoperi lucruri noi despre tine, care te vor ajuta pe plan profesional mai mult decât îți imaginezi.

Balanţă

Ești deschis față de tot ce înseamnă nou și te apuci de proiecte ambițioase pe care vei reuși să le duci la bun sfârșit cu puțină muncă în plus. Îți planifici lucrurile pe care le ai de făcut foarte bine, de aceea luna octombrie se anunță a fi o lună organizată.

Scorpion

La începutul lunii simți că este pusă foarte multă presiune pe umerii tăi și că cei din jurul tău nu îți permit să te dezvolți așa cum îți dorești. Încearcă să petreci puțin timp singur pentru a vedea dacă nu cumva tu ești acela care își impune limite.

Săgetător

Te simți plin de creativitate și reușești să deschizi niște conversații care îți pot aduce informații prețioase.  Este posibil să faci niște alegeri greșite între 10 și 12 octombrie, însă vei reuși să le rectifici destul de repede.

 Capricorn

Luna începe plină de agitație și nu prea știi de unde să începi să aranjezi totul. Discută cu cei de la locul de muncă și încearcă să muncești mai mult în echipă, dacă îți dorești ca lucrurile să se rezolve. Ascultă-ți mai mult intuiția pe plan profesional.

Vărsător

Luna octombrie este caracterizată, pentru tine, de concentrare, strategie și claritate. Reușești să rezolvi problemele care îți ies în cale și să creezi legături importante care te vor ajuta pe plan profesional. Ești în centrul atenției la locul de muncă.

Peşti

 Ești mai suspicios decât în mod normal în această lună. Nu ai încredere în planurile celor din jurul tău și nu îți dorești să faci compromisuri. Încearcă să renunți la orgoliu și să asculți și părerile celor din jurul tău, dacă îți dorești să treci peste problemele cu care te confrunți.

×