x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop Casandra 2 - 8 decembrie 2019. Urmează o săptămâna destul de dificilă

Horoscop Casandra 2 - 8 decembrie 2019. Urmează o săptămâna destul de dificilă

28 Noi 2019   •   14:43
Horoscop Casandra 2 - 8 decembrie 2019. Urmează o săptămâna destul de dificilă
Sursa foto: pixabay.com

Horoscop săptămânal 2 - 8 decembrie 2019. Află ce ți-au hărăzit astrele pentru următoarea săptămână.

 

Horoscop BERBEC 21.03-20.04: Trebuie sa aveti rabdare cu prietenii apropiati si cu partenerii, in special la inceputul saptamânii, când aveti multe pe cap. Fiti toleranti si faceti bine cât puteti. In weekend se iveste o oportunitate de a calatori. Profitati din plin!

Horoscop TAUR 21.04-21.05: Vechi prieteni sau fosti parteneri revin pe scena si acesta poate fi motivul pentru care sunteti in contradictie cu cineva. Oricând totul se poate transforma intr-o lupta pentru putere, iar dumneavoastra nu aveti nevoie acum de acest lucru. Tratati totul cu calm.

Horoscop GEMENI 22.05-21.06: Urmeaza o saptamâna destul de dificila, când veti fi in contradictie cu toata lumea din jurul dumneavoastra. Lucrurile se vor remedia doar daca terminati ce ati inceput, fara a aduce tot timpul critici la adresa celorlalti. Succes!

Horoscop RAC 22.06-21.07: Multi dintre dumneavoastra se vor ocupa de probleme vechi legate de propriii copii. Dificil va fi sa pastrati linistea acasa, deoarece ceva va va perturba rutina zilnica. Haosul si dificultatile vor necesita multa rabdare. Nu lasati lucrurile sa o ia razna.

Horoscop LEU 22.07-22.08: Aceasta este saptamâna perfecta pentru a face fata proiectelor de reparatii, deoarece veti termina cu usurinta aceste sarcini. Provocarea va fi ca sunteti in contradictie cu cineva. Solutia este sa va canalizati energia pentru a schimba ce nu va place in jurul dumneavoastra.

Horoscop FECIOARA 23.08-22.09: Desi aveti o agenda incarcata, trebuie sa va ocupati de intârzieri in transport, de facturi neplatite si de modul in care comunicati. Si finantele va creeaza mici dificultati, pe care insa le remediati rapid.

 

Citeste aici horoscopul integral

×