x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. Ce semnificație are poziționarea lui Jupiter în funcție de semnul zodiacal

Horoscop. Ce semnificație are poziționarea lui Jupiter în funcție de semnul zodiacal

21 Ian 2020   •   13:47
Horoscop. Ce semnificație are poziționarea lui Jupiter în funcție de semnul zodiacal
Sursa foto: pixabay.com

În diagrama astrologică a fiecărei zodii se află o planetă norocoasă numită Jupiter. În funcție de locul unde se află Jupiter în fiecare diagramă astrologică în parte, semnificația este diferită, potrivit Your Tango.

Jupiter are nevoie de 12 luni pentru a trece prin toate semnele zodiacale. Având în vedere că Jupiter este planeta care guvernează Săgetătorul, o persoană care are poziționat Jupiter într-o zonă puternică este prin definiție determinată și vorbăreață.

Însemnătatea lui Jupiter în funcție de casă sau, altfel spus, în funcție de semnul zodiacal în care se află:

Jupiter în Berbec (prima casă): Jupiter aflat în Berbec înseamnă că te folosești de toate oportunitățile care îți ies în cale, îți asumi riscuri și ai încredere în propria persoană.

Jupiter în Taur (casa a doua): Jupiter în Taur înseamnă că ești practic, realist și ai nevoie să îți vizualizezi aspirațiile pentru a găsi motivația necesară. Nu îți asumi foarte multe riscuri, însă atunci când găsești determinarea știi ce să faci pentru a-ți îndeplini aspirațiile.

Jupiter în Gemeni (casa a treia): Jupiter în Gemeni înseamnă că ai o mentalitate puternică, deschisă și ești gata să înveți cât mai multe lucruri. Ești înclinat spre zona artistică, în special scris.

Jupiter în Rac (casa a patra): Jupiter în Rac înseamnă că faci orice să îți îndeplinești visurile. Ești intuitiv și empatic. Știi cum să creezi un mediu sănătos acasă și ești o persoană pentru care familia este cea mai importantă.

Jupiter în Leu (casa a cincea): Jupiter în Leu înseamnă artă, opinii puternice și originale și capacitatea de a-i influența și mobiliza pe cei din jur.

Jupiter în Fecioară (casa a șasea): Jupiter în Fecioară înseamnă că ești gata să îi ajuți pe cei din jur mereu, ești tot timpul conectat cu rezultatele pe care le vrei și ești atent la detalii.

Jupiter în Balanță (casa a șaptea): Jupiter în Balanță înseamnă că prietenia este totul pentru tine. Știi să te porți cu oamenii din jurul tău, iar această atitudine îți aduce noroc în dragoste.

Jupiter în Scorpion (casa a opta): Jupiter în Scorpion înseamnă că intuiția, imaginația și compasiunea sunt caracteristici esențiale.

Jupiter în Săgetător (casa a noua): Jupiter în Săgetător înseamnă că știi să îi asculți pe cei din jur și, mai mult, știi să accepți opiniile diferite. În fond, ești atras de modurile diferite în care oamenii văd lucrurile.

Jupiter în Capricorn (casa 10): Jupiter în Capricorn înseamnă că muncești din greu pentru tot ceea ce îți dorești. Când îți găsești motivația pentru a face un lucru, nimic nu te mai poate opri.

Jupiter în Vărsător (casa 11): Jupiter în Vărsător înseamnă că îi iubești pe toți, vrei să te implici cât mai mult și ești atras de tot ce înseamnă știință. Iubești oamenii și admiri originalitatea.

Jupiter în Pești (casa 12): Jupiter în Pești înseamnă că ai credințe puternice, că ești iubitor, generos și vrei mereu să ajuți.

×
Subiecte în articol: horoscop jupiter