x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop: Cel mai generos lucru pe care îl face fiecare zodie

Horoscop: Cel mai generos lucru pe care îl face fiecare zodie

15 Aug 2019   •   16:52
Horoscop: Cel mai generos lucru pe care îl face fiecare zodie
Sursa foto: pixabay.com

Generozitatea este un lucru minunat. Nu numai că asta înseamnă să-i ajutăm pe ceilalți, dar și noi ne simțim bine. Există persoane care sunt tot timpul darnice, iar  altele care arareori fac lucruri dezinteresate. Personalitățile noastre, modul în care am fost crescuți și propriile noastre experiențe ne modelează felul de a fi. Astrologia ne poate fi de ajutor atunci când intrăm într-o nouă relație sau când ne alegem prietenii pentru a vedea care sunt semnele zodiacale generoase, după cum arată site-ul yourtango.com.

Îți susții prietenii ? Mergi la toate spectacolele ori vernisajele lor ? Le faci cadouri fără motiv? Ești întotdeauna gata să dai o mână de ajutor atunci când cineva are nevoie ? Unii oameni nu se simt bine dacă nu-și dedică timpul pentru o cauză demnă, în timp ce alții sunt zgârciți. Dar asta nu înseamnă că în sufletul lor nu sunt darnici, doar că poate dura mai mult timp să-și dea seama de asta.

Berbec

Berbecii nu doar îi încurajează pe cei dragi să-și dezvolte proiectele dar le fac și publicitate, prin distribuirea inițiativelor acestora pe rețelele de socializare. Nu vor pleca în mijlocul spectacolului chiar dacă se plictisesc, vor aștepta până la sfârșit pentru a-și felicita prietenii și a le oferi o îmbrățișare. Chiar dacă modul în care o fac este destul de zgomotos.

Taur

Taurilor le displace ideea de a arunca mâncarea și nu suportă să vadă oameni care suferă de foame. Așa încât, unul dintre cele mai generoase lucruri pe care le fac este să adune hrana care le prisosește și să o ofere celor care au nevoie.

Gemeni

Gemenii sunt foarte darnici din fire și unul dintre cele mai frumoase lucruri pe care le pot face este să-i îndrume pe ceilalți. Nu le place să fie fratele ori sora mai mare, preferă mai degrabă să ofere sfaturi utile pentru cei care au aceleași preferințe cu ale lor. Gemenii știu multe lucruri și sunt fericiți să le împărtășească cu ceilalți. Ei știu că există suficient loc pentru toți pe acest pământ și nu se simt amenințați de concurență.

Rac

Generozitatea Racilor stă în bunătatea lor. Sunt amabili cu funcționarii, cu oamenii de serviciu, cu personalul de la fast-food. Au multă răbdare și compasiune față de persoanele care au muncă grea și prost plătită sunt de cele mai multe ori devalorizate.

Leu

Leii sunt cunoscuți pentru generozitatea lor. Se știe că cel mai mult le place să ofere cadouri chiar și fără niciun motiv. Pot să cumpăre o cafea persoanei aflate în spatele lor la coadă. Sunt gijulii și nu așteaptă nimic în schimb.

Fecioară

Cele mai generoase lucruri pe care le fac Fecioarele sunt actele de caritate. Asta înseamnă că se pot implica voluntar în organizarea unui spectacol, dar pot să spele și dulapurile ori să doneze lucruri săracilor. Dacă în perioada Crăciunului, va fi pusă în vânzare o colecție de jucării în scop caritabil, Fecioara va cumpăra una nouă, pe care o va dona.

Balanță

Balanțele știu să ofere complimente. Sunt conștinete de faptul că oamenii au probleme și griji și nu știm niciodată cu ce greutăți se confruntă ceilalți, așa încât orice persoană are nevoie de un cuvânt frumos, care îi poate face ziua mai bună.

Scorpion

Scorpionii sunt preocupați de protejarea  mediului înconjurător. Se alătură cu entuziasm unei acțiuni de curățare a plajei ori de strângere a gunoaielor de pe cărările de munte, donează bani și își dedică timpul pentru a ajuta planeta. Vor prefera produse confecționate din materiale durabile și le evită pe cele de unică folosință. Probabil sunt printre primii care aleg pungile reciclabile și ambalajele metalice.

Săgetător

Săgetătorii se implică în acțiuni de întrajutorare. Aceștia recomandă o persoană pentru un loc de muncă ori sugerează un parteneriat între doi oameni care au preferințe comune. Ei pot să vadă posibilitățile cuiva, pe care aceasta nu le vede. Nu trebuie neapărat să fie vorba de o situație de muncă, este perfect și pentru rolul de pețitor.

Capricorn

Capricornii sunt generoși cu timpul lor. Ei îți vor asculta problemele și îți vor oferi soluții, făcându-te astfel să te simți mai bine. Sunt extrem de răbdători și nu te vor grăbi atunci când simți nevoia să-ți povestești necazurile. Orice vrei să faci, Capricornii te pot ajuta să obții. Nu este ca și cum nu ar avea un milion de lucruri de făcut dar este mai important pentru ei să-ți fie aproape.  

Vărsător

Vărsătorii găsesc soluții la orice problemă. Dacă nu vezi calea de rezolvare, aceștia pot inventa ceva cu ajutorul căruia vei afla răspunsul la problema care te deranjează de ani de zile. Au o minte creativă și sunt adesea capabili să vadă soluțiile acolo unde ceilalți văd doar complicații și blocaje.

Pești

Peștii sunt generoși cu iubirea lor și îi pot face pe ceilalți să se simtă mai bine știind că cineva are grijă de ei. Au multă dragoste de oferit și ajută oamenii și animalele care sunt rănite ori abandonate. Pot face muncă de volunariat la un cămin de bătrâni ori la un adăpost de animale. Se oferă să ajute, chiar dacă asta înseamnă să ducă o persoană în vârstă la doctor ori un câine sau o pisică la veterinar.

×
Subiecte în articol: zodii horoscop