x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop HOROSCOP: Cele mai geloase zodii!

HOROSCOP: Cele mai geloase zodii!

24 Apr 2018   •   18:43
HOROSCOP: Cele mai geloase zodii!

Gelozia reprezinta o puternica dereglare de natura psihica si care antreneaza dorinta permanenta de a-si controla partenerul. Gerlozia poate ucide chiar si cea mai puternica iubire, devenind motiv de scandal, despartire, divort.

 

1. Rac

Racii isi iau in deradere partenerii, avand impresia ca pretentiile lor sunt nesemnificative, chiar si atunci cand vor ca timpul dumneavoastra liber sa le apartina in totalitate. Racii isi acuza partenerii de toate relele, obligandu-i sa-si ceara scuze. Nu este de mirare ca, de multe ori, raman singur, parasiti de toti.

2. Gemeni

Despre Gemeni nu au incredere in sine. Gelozia le ia mintile. Gemenii isi controleaza constant partenerul, interpretand chiar si cel mai mic gest prin prisma suspiciunilor.

3. Sagetator

Isi iubesc prea mult partenerii de viata, fiind mereu dominati de gandul ca toti ceilalti vor sa le distruga fericirea. In acest plan, Sagetatorii sunt destul de directi si vad in fiecare un potential dusman, care ii ameninta relatia. 

4. Berbec

Berbecii sunt foarte gelosi si capabili sa-si aduca partenerii la disperare prin comportamentul lor. Cei care s-au nascut sub acest semn zodiacal pot ierta, dar nu uita, iar daca, la un moment dat, v-au suspectat de ceva, acel semn de intrebare nu se va spulbera niciodata.

5. Taur

Sunt vulcanici, iar emotiile lor vor fi mereu undeva deasupra ratiunii. Fiti pregatiti de scandaluri izbucnite din nimic. E adevarat, galagia nu dureasza mult. Taurii se linistesc repede.

6. Balanta

Gelozia celor nascuti in aceasta zodie cunoaste suisuri si coborasuri - ba dispare complet, ba apare fara nici un motiv, practic. Viata alaturi de Balante inseamna o permanenta stare de veghe.

×