x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop HOROSCOP: Cele mai periculoase zodii!

HOROSCOP: Cele mai periculoase zodii!

15 Mai 2018   •   17:57
HOROSCOP: Cele mai periculoase zodii!

Simtim, uneori, ca omul de langa noi nu merita totala noastra incredere. Astrologii sunt de parere ca, in astfel de situatii, intuitia joaca un rol major, dar si cunoasterea zodiilor ajuta.

 

Balantele sunt periculoase din cauza prudentei lor. Stiu sa evalueze o situatie, gasind punctele vulnerabilei ale victimei, pentru a-i face rau. Nu le dezaluiti secrete si nu va incredintati sufletul dupa prima intalnire. Daca ati picat, totusi, in capcana Balanteilor, pastrati-va calmul si, treptat, reduceti comunicarea la strictul necesar.

Berbecii se iubesc pe sine, motiv pentru care scopul scuza mijloacele. Pentru a-si atinge obiectivul, ei pot recurge la metode mai putin ortodoxe, fara sa se gandeasca la consecinte. Puteti insa sa-i aduceti cu picioarele pe pamant demonstrandu-le ca nu va temeti. Daca va temeti ca v-ar putea face rau, luati-va o masura de precautie si evitati sa le dezvaluiti prea multe detalii din viata dumneavoastra.

Racii sunt nerabdatori, dar dupa ce comit ceva isi recunosc vina, ceea ce nu ii absolva insa de responsabilitate. Obraznicia lor ii poate scoate din sarite chiar si cele mai calme persoane. Cea mai buna metoda de a-i dezarma pe Raci este atacul. Spuneti direct ca nu veti lasa lucrurile asa, iar ei se vor cuminti imediat.

×
Subiecte în articol: horoscop zodii balanta berbec rac