x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop HOROSCOP: Cele mai scorpii dintre zodii!

HOROSCOP: Cele mai scorpii dintre zodii!

20 Oct 2020   •   19:51
HOROSCOP: Cele mai scorpii dintre zodii!
Sursa foto: pixabay.com

1. Scorpion

Sunt adevarati artisti in manipularea celor din jur. Femeilor nascute sub acest semn zodiacal le place se se joace cu sentimente, cu cele mai sensibile corzi ale sufletului. Si nu o fac din capriciu, ci mai mult din curiozitate, care poate atinge, uneori, dimensiuni diabolice.

2. Pesti

Femeile ranite si vulnerabile ale acestei zodii sunt nesuferite prin natura lor. Li se potriveste perfect fraza "Pisica blanda zgarie rau". Sunt actrite deosebite, pentru care rautatea este o stare fireasca.

3. Leu

Se considera o regina, iar comparatia cu o femeie depravata o jigneste. Nu prea tine cont de parerea celor din jur, fiind convinsa ca toti trebuie sa o iubeasca, sa o respecte, sa o rasfete.

4. Sagatator

Sunt niste nesuferite vesele. De multe ori se comporta ca atare din plictisala. In plus, o asemenea atitudine nu-i da partenerului de viata timp sa se destinda.

5. Varsator

Se crede cea mai misterioasa dintre toate zodiile antipatice. Foarte capricioasa. Are capacitatea de a nu observa sentimentele partenerului si sa loveasca in cel mai sensibil loc, fara sa constientizeze.

6. Taur

Dupa caracter sunt pasnice si rabdatoare. Dar pot deveni nesuferite numai pentru a supravietui in aceasta lume dura.

×