x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. Cum se victimizează fiecare semn zodiacal în parte

Horoscop. Cum se victimizează fiecare semn zodiacal în parte

02 Sep 2019   •   07:32
Horoscop. Cum se victimizează fiecare semn zodiacal în parte
Sursa foto: pixabay.com

Este dificil să rămâi pozitiv atunci când te simți victimă. De multe ori ni se întâmplă lucruri rele, însă există momente în care noi le cauzăm. Diferența stă în modul în care privim lucrurile. Dacă nu ne asumăm responsabilitate pentru contribuția pe care o avem, lucrurile negative se pot întâmpla din nou.

Dacă îi învinovățești pe alții pentru lucrurile care merg greșit în viața ta sau crezi să lumea este un loc malefic, joci rolul victimei, scrie Your Tango.

Publicația menționată mai sus prezintă modurile în care fiecare semn zodiacal în parte se victimizează:

Berbec

Berbecii îți vor spune că ultimul lucru pe care vor să îl facă este să se victimizeze. Cu toate acestea, atunci când acționează impulsiv și nu-și asumă responsabilități, exact asta fac. Berbecii au tendința să dea vina pe circumstanțe pentru greșelile lor.

Taur

Taurii pot fi foarte materialiști și deseori își doresc lucruri pe care le au ceilalți. Taurii au senzația că cei din jur beneficiază de mult mai multe lucruri decât ei, iar aceasta este mentalitatea unei victime.

Gemeni

Gemenii iubesc poveștile bune și au tendința să își dramatizeze viața. Lucrurile rele care li se întâmplă nu sunt doar rele, sunt dezastruoase. Drama și conflictul construiesc povești mai captivante.

Rac

Racii renunță greu la lucuri și deseori aduc în discuție întâmplări dureroase din trecutul lor, pentru a-și construi mai bine imaginea de victimă.

Leu

Leii joacă foarte rar rolul de victimă, însă nu ezită atunci când simt nevoia de înțelegere și empatie. Problema este că oamenii știu că Leii sunt puternici și îi privesc rar cu compasiune, iar acest lucru le întârește senzația că sunt victime.

Fecioară

Fecioarele vor să atingă perfecțiunea, așa că sunt predispuse la a se victimiza. Când încerci în mod constant să atingi țeluri nerealiste, o să sfârșești cu frustrări și cu senzația că ești o victimă.

Balanță

Balanțele au tendința să se compare cu cei din jur, iar acest lucru le face să se simtă defavorizate. Pentru a scăpa de sentimentul că sunt victime, acestea trebuie să renunțe la a se mai compara cu ceilalți. Fiecare are drumul lui.

Scorpion

Scorpionii nu prea au încredere în cei din jur. Când încep să creadă că ceilalți încearcă să îi rănească în mod intenționat, încep să aibă mentalitatea unei victime.

Săgetător

Săgetătorii sunt foarte prietenoși, dar, de asemenea, sunt foarte predispuși la judecăți când vine vorba de comportamentul celorlalți. Săgetătorii nu își asumă responsabilități.

Capricorn

Atitudinea Capricornilor contribuie la mentalitatea lor de victime. Aceștia au tendința să fie pesimiști. Aceștia simt că trebuie să muncească de două ori mai mult decât ceilalți.

Vărsător

Vărsătorii intră în conflicte cu ușurință și nu recunosc aproape niciodată că au greșit. Aceștia se simt neînțeleși, însă în loc să încerce să ajungă la un compromis, preferă să se victimizeze.

Pești

Peștii se victimizează pentru că au tendința să dea vina pe ei pentru toate lucrurile care se întâmplă.

×
Subiecte în articol: horoscop victimizare