x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 1 - 2 mai. Weekend plin de relaxare și redescoperiri

Horoscop de weekend, 1 - 2 mai. Weekend plin de relaxare și redescoperiri

30 Apr 2021   •   10:33
Horoscop de weekend, 1 - 2 mai. Weekend plin de relaxare și redescoperiri
Sursa foto: hepta

Berbec

Weekendul acesta este despre tine și despre dorința de a te regăsi. Încerci să petreci cât mai mult timp cu tine, fără a neglija, totuși, persoanele importante din viața ta.

Taur

Ești cu capul în nori, iar acest lucru este vizibil pentru toți cei din jurul tău. Este recomandat să acorzi mai multă atenție detaliilor, pentru a putea să faci diferența dintre realitate și fantezie.

Gemeni

În sfârșit găsești timpul de care ai nevoie pentru a te ocupa de lucrurile pe care le-ai tot amânat în ultima vreme. Astfel, începi să mai elimini din stres și să îți recapeți încrederea în propria persoană.

Rac

Ai tendința să interpretezi acțiunile celor din jur greșit, de aceea este recomandat să acorzi mai multă atenție lucrurilor din jurul tău. Pe de altă parte, ai parte de un weekend care te ajută să te relaxezi.

Leu

Weekendul acesta se anunță a fi plin de creativitate. Te bucuri de fiecare moment și reușești să rezolvi cu ușurință orice problemă îți apare în cale. Energia pozitivă este și ea prezentă.

Fecioară

Te bucuri de fiecare moment liber pe care îl ai și, astfel, reușești să mai elimini din stresul pe care l-ai acumulat în ultima vreme. Reușești să-ți reîncarci bateriile pentru o nouă săptămână.

Balanță

Este posibil să intri în conflict cu o persoană importantă din viața ta, însă lucrurile se vor rezolva mai repede decât îți imaginezi. Discută deschis despre ceea ce te deranjează.

Scorpion

Petreci mare parte din timp în compania unei persoane importante din viața ta. Te bucuri de fiecare moment și chiar reușești să îți dai seama ce îți dorești cu adevărat de la viitor.

Săgetător

Weekendul acesta se anunță a fi exact așa cum îți dorești: plin de oameni speciali, relaxare și momente care te ajută să te regăsești. Simți că te dezvolți pe plan spiritual.

Capricorn

Simți că ai făcut multe alegeri greșite în ultima vreme, așa că, în acest weekend, analizezi fiecare decizie, pentru a nu repeta aceleași greșeli în viitor. Începi să privești lucrurile mai rațional.

Vărsător

Weekendul acesta este despre timp petrecut în compania prietenilor. Simți că poți să faci tot ce îți dorești și chiar găsești curajul pentru a încerca lucruri noi, care te ajută să-ți descoperi noi pasiuni. 

Pești

Ai reușit să mai scapi de stresul din ultima vreme, iar acum a venit momentul să acorzi atenție nevoilor pe care le ai. Începi să apreciezi mai mult lucrurile simple.

×
Subiecte în articol: horoscop de weekend