x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend - 12/13 octombrie 2012. Vezi ce ți se va întâmpla

Horoscop de weekend - 12/13 octombrie 2012. Vezi ce ți se va întâmpla

13 Oct 2012   •   00:25
Horoscop de weekend - 12/13 octombrie 2012. Vezi ce ți se va întâmpla
Berbec 
Sambata este potrivita activitatilor de rutina. S-ar parea ca va trebui sa iti continui treburile de la serviciu. Relatiile colegiale sunt fluctuante, de aceea bazeaza-te mai mult pe fortele tale. Atentie ca sanatatea este vulnerabila pe segmentele aparatului digestiv si picioarelor. Evita solicitarea excesiva si aloca-ti suficient timp pentru odihna si alimentatie. Duminica se intrezaresc surprize interesante din partea colaboratorilor sau partenerului de viata. Se pot isca usor neintelegeri, dar cu putin efort si bunavointa vei reusi sa depasesti totul cu bine.

Taur 
Weekend-ul acesta incepe alaturi de persoana iubita sau, functie de caz, de copii. Cheful de distractii si aventuri este accentuat, insa fii prudent. Recomandabil este sa iti indrepti atentia si catre un hobby, deoarece creativitatea este bine sustinuta de catre astre. Pot aparea mici neintelegeri cu cei dragi, dar sunt momente pasagere ce pot fi depasite usor. Duminica, oboseala isi va spune cuvantul. Sistemul urinar si segmentele capului sunt sensibile, putandu-se accentua problemele mai vechi. Plimba-te in aer liber, tine o dieta de sezon si dormi mai mult. Lasa deoparte treburile de la serviciu sau provocarile colegilor.

Gemeni 
Finalul acestei saptamani este potrivit activitatilor gospodaresti si reuniunilor familiale. Curateniile generale, reparatiile curente si infrumusetarea spatiului locuibil se pot face usor si cu spor. Nostalgia copilariei si dorul de rudele dragi vor fi accentuate, de aceea organizeaza o mica agapa pentru membrii familiei. Duminica pot aparea mici altercatii cu persoana iubita. Gustul dulce-amar al relatiilor sentimenale predomina in aceasta perioada. Fii atent si la nevoile si doleantele celor dragi. Pentru altii, copiii sunt tema principala a acestor zile.

Rac 
Sambata s-ar putea sa fii mai mult pe drumuri. Vei fi nevoit sa pleci, fie in scop profesional, de exemplu la niste cursuri de instruire, fie in scop turisitc. Intalnirile sau dialogurile cu prietenii apropiati pot fi la ordine zilei si de bun augur. Duminica, bine ar fi sa stai acasa sau sa te intalnesti cu membrii familiei. Sunt momente favorabile discutiilor legate de patrimoniul familial sau despre imbunatatirea conditiilor de locuit. Emotivitatea este la cote inalte, dar evita sa ii dai frau liber si sa te implici in problemele celorlalti.

Leu 
Capitolul financiar este tema principala a finalului acestei saptamani. Sunt momente bune de a-ti verifica bugetul si de a face cumparaturile necesare traiului zilnic. Dispui de resurse materiale suficiente, insa fii prudent si cheltuie strictul necesar. Energia vitala fluctueaza destul de mult, astfel incat dozeaza-ti eforturile si aloca-ti timp suficient pentru odihna. Duminica se anunta intalniri agreabile cu cei apropiati. Sau poti pleca intr-o mica excursie in aer liber. Retine ideile si sugestiile primite in acest week-end. Se vor dovedi mai tarziu de mare folos.

Fecioara 
Sambata dispui de multa energie, fiindu-ti destul de dificil sa o canalizezi intr-o singura directie. Bine ar fi sa te ocupi doar de treburile tale si sa eviti implicarea in problemele celorlalti. Iti sunt favorizate tratamentele cosmetice, inceperea unei diete sau pregatirea garberobei pentru sezonul rece. Duminica vor interveni aspecte legate de bani. Se pare ca iti vin bani si cadouri atat cat ai nevoie in aceste zile. Pe de alta parte, ar fi bine sa iti reevaluezi sistemul valorilor morale. Este de dorit gasirea unui echilibru intre material si spiritual.

Balanta 
Sambata esti retras si cufundat in gandurile tale. Organismul este obosit si are nevoie de multa odihna, dieta de sezon si plimbari in aer liber. Evita consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale pe cat posibil si foloseste mai mult remediile bunicii. Pe de alta parte ai putea descoperi conflicte la serviciu. Atentie mai ales la femei, care se pot dovedi dusmani ascunsi. Duminica te vei simti mai bine, revenind in prim-planul vietii cotidiene. Traseaza-ti directii noi de viata, orienteaza-ti eforturile mai mult catre sufletul tau si fii cat mai discret.

Scorpion 
Sfarsitul acestei saptamani iti va aduce in atentie relatiile cu prietenii. Sunt posibile intalniri agreabile, dar vor fi si momente mai delicate la care ar trebui sa fii prudent. Un protector important iti poate cere socoteala vizavi de conduita ta in domeniul profesional. Explica-ti deciziile si modul de lucru in cuvinte putine, dar concise. Granita dintre prietenie si o relatie de iubire este destul de fragila, dar recomandabil este sa te rezumi doar la prietenie. Duminica este potrivita introspectiei si retragerii din forfota cotidiana. Plimba-te in aer liber, mediteaza intr-un loc sfant si dormi suficient.

Sagetator 
Sambata s-ar putea sa fii invitat la evenimente mondene, unde toata lumea va fi cu ochii pe tine. Dialogurile cu sefii sau cu persoanele sus-puse vor fi frecvente. Controleaza-ti gestica si foloseste cuvinte alese cu grija, pentru ca imaginea ta in ochii celorlalti se poate deteriora foarte usor. Duminica vei fi inconjurat de prieteni si persoane protectoare. Este o perioada in care poti primi propuneri de aderare sau implicare in diverse organizatii sau asociatii cu scopuri umanitare. Analizeaza pe indelete propunerile si ofera-ti acordul sau sprijinul numai dupa ce ti-ai rezolvat prioritatile personale.

Capricorn 
Tu s-ar putea sa afli vesti importante din strainatate. Ori pregatesti o calatorie, ori vei primi vizita unor prieteni dragi din afara granitelor tarii. Sunt posibile mici neintelegeri legate de documente sau demersuri legate de strainatate, dar se pot depasi fara probleme. Pe de alta parte sunt momente favorabile deschiderii sufletesti catre disciplinele spirituale. Programeaza-ti vizionarea unor piese de teatru, a unui film sau participarea la seminarii pe teme diverse. Duminica se anunta intalniri si dialoguri furtunoase cu un sef sau cu o persoana cu autoritate.

Varsator 
Banii si bunurile altora iti vor acapara atentia si eforturile la finalul acestei saptamani. Se pare ca iti vor veni favoruri si avantaje serioase de la altii. Fii prudent si evita speculatiile, deoarece perioada buna in acest sens va tine putin. Achita-ti la timp taxele, facturile sau datoriile de orice fel. Duminica, sufletul tau are nevoie de rafinare si de orientare catre domeniile spirituale ale vietii. Activitatile culturale ar fi cele mai potrivite. Pentru alti nativi vor intra in discutie planurile de calatorii indeparate sau de studii pe termen lung.

Pesti 

La finalul acestei saptamani ar fi bine sa te ocupi de relatiile parteneriale si de colaborari sau proiecte comune cu altii. Domeniul iti este favorizat de catre astre, asa incat bine ar fi sa profiti si sa iti aranjezi ploile cum vrei tu. Pot exista mici neintelegeri, dar se vor rezolva usor. Duminica, atentia iti va fi atrasa de profiturile pe care le obtii in urma contractelor si colaborarilor. Si in acest segment beneficiezi de sustinere astrala, dar ar fi bine sa pui bani deoparte si sa iti achiti la timp si corect toate datoriile. 
Anca Gordin Stoica - www.astrocafe.ro

×