x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend 13-14 mai 2017. Problemele tale financiare par a fi aproape să își găsească o rezolvare

Horoscop de weekend 13-14 mai 2017. Problemele tale financiare par a fi aproape să își găsească o rezolvare

12 Mai 2017   •   20:07
Horoscop de weekend 13-14 mai 2017. Problemele tale financiare par a fi aproape să își găsească o rezolvare
Sursa foto: Zhaconda/Getty Images/iStockphoto

Horoscop de weekend 13-14 mai 2017. Acest sfârșit de săptămână va fi problematic pentru unii nativi, care suferă din iubire. Alții vor reuși să aibă parte de două zile foarte calme.

Iată horoscopul de weekend pentru toate zodiile!

Berbec

Sâmbătă: Poți să te trezești pus în fața unor situații care strică total un plan pe care l-ai conceput în cele mai mici detalii. E o zi în care nu prea îți iese nimic.

Duminică: Ai tendința de a te lăsa conduse de sentimente, fără să le treci prin filtrul rațiunii. Gândește-te de două ori înainte de a lua o decizie, pentru a nu avea regrete mai târziu.

Taur

Sâmbătă: Este o zi agitată cu multă agitație în familia ta, iar toți par că au foarte multe probleme de rezolvat. Pe tine va cădea sarcina de a rezolva problemele tuturor.

Duminică: Un conflict cu o persoană apropiată îți dă ziua peste cap. Nu te lăsa copleșit de emoții și încearcă să găsești o cale de compromis. Amintește-ți că uneori trebuie să mai lași și de la tine!

Gemeni

Sâmbătă:  Primești un răspuns pe care îl așteptai de foarte multă vreme și care pare că aduce lucrurile pe făgașul normal în viața ta. De acum înainte, poți să stai mai relaxat.

Duminică: Este posibil să primești reproșuri din partea unor persoane pe care le-ai neglijat în ultimul timp. Nu are sens să te superi, pentru că aceștia nu îți vor decât binele.

Rac

Sâmbătă: Relația de iubire merge bine și înaintează în direcția potrivită. Primești dragostea oferită și capeți din ce în ce mai multă încredere în partenerul tău de viață.

Duminică: Problemele tale financiare par a fi aproape să își găsească o rezolvare. Viitorul sună bine dar nu te arunca la noi cheltuieli substanțiale și să fii mai econom!

Leu

Sâmbătă: Te îndoiești de intențiile tuturor, chiar dacă acestea sunt bune și chiar dacă cineva se oferă să îți dea o mână de ajutor într-o problemă care îți dă bătaie de cap. Încearcă să nu mai fii atât de circumspect.

Duminică: O veste primită din partea persoanei iubite te va da peste cap, dar încearcă să-ți păstrezi calmul. Dacă nu faci acest lucru, riști chiar o despărțire!

Fecioară

Sâmbătă: Ai impresia că totul îți merge prost, dar este de fapt modul în care privești tu lucrurile. Încetează să mai vezi doar partea goală a paharului și concentrează-te asupra lucrurilor bune din viața ta.

Duminică: Încearcă să te detașezi de problemele de la serviciu și să dedici mai mult timp familiei. Găsește-ți timp pentru părinți, rude și prieteni. Nu uita ce e cu adevărat important în viață!

 

Citeste AICI intreg horoscopul

×
Subiecte în articol: horoscop