x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 14 - 15 decembrie. Weekend plin de energie pozitivă și creativitate

Horoscop de weekend, 14 - 15 decembrie. Weekend plin de energie pozitivă și creativitate

13 Dec 2019   •   12:31
Horoscop de weekend, 14 - 15 decembrie. Weekend plin de energie pozitivă și creativitate

Berbec

Ai parte de un weekend plin de oportunități. Participi la tot felul de activități sociale, iar energia pozitivă pe care o ai te ajută să fii în centrul atenției peste tot pe unde mergi.

Taur

În ciuda faptului că de-a lungul săptămânii ai simțit nevoia să petreci timp singur, weekendul vine cu multă energie, cât și cu dorința de a interacționa cu diferiți oameni. Nu prea stai pe acasă.

Gemeni

Ai parte de niște discuții profunde cu o persoană importantă din viața ta, iar acest lucru te ajută să îți schimbi perspectiva asupra lucrurilor. Privești lumea dintr-un unghi mai optimist.

Rac

Weekendul acesta te bucuri de reușita muncii din ultima vreme. Petreci timp alături de persoanele importante din viața ta și reușești să îți acorzi timp și pentru tine. Astfel, în acest weekend reușești să-ți încarci bateriile pentru o nouă săptămână.

Leu

Primești vești bune pe plan financiar. Astfel, te bucuri de niște câștiguri la care sperai de mult timp și, implicit, și nevoile tale în materie de cheltuieli cresc. Totuși, încearcă să nu arunci bani pe lucruri de care, în realitate, nu ai nevoie.

Fecioară

Creativitatea te caracterizează în acest weekend. Ai o mulțime de idei pe care le faci auzite și reușești să pui la punct un plan pentru o afacere de viitor. Te gândești din ce în ce mai mult la carieră.

Balanță

Te gândești la o vacanță, iar reușitele pe plan profesional îți permit să faci planuri pentru o vacanță într-un loc exotic. În plus, te bucuri de sprijinul și entuziasmul persoanelor din jurul tău.

Scorpion

Încearcă să acorzi mai multă atenție odihnei. Ai avut parte de o săptămână agitată și, în ciuda lucrurilor pe care vrei să le faci în acest weekend, este recomandat să îți acorzi puțin timp pentru tine.

Săgetător

În weekendul acesta nu ai timp de relaxare, ci îți concentrezi toată atenția asupra muncii. Ai parte de o agendă încărcată și ai tendința să încerci să faci mai multe lucruri în același timp. Încearcă să îți organizezi mai bine timpul.

Capricorn

Petreci timp alături de partenerul de cuplu. Ai parte de un weekend plin de romantism și intimitate. Dacă nu ești într-o relație, în acest weekend ai șanse mari să cunoști o persoană specială.

Vărsător

Norocul este cu tine pe tot parcursul weekendului. Lucruri bune ți se întâmplă, iar acest lucru aduce cu sine mult optimism. Încearcă totuși să nu rămâi cu impresia că nu trebuie să muncești pentru ceea ce îți dorești.

Pești

Vrei să stai cât mai departe de casă. În fond, vrei să pleci cât mai departe de agitația orașului pentru a putea să te relaxezi cu adevărat. În acest weekend petreci mult timp în natură.

 

×
Subiecte în articol: horoscop de weekend 14-15 decembrie