x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend 18-19 noiembrie 2017. Urmează o perioadă ceva mai complicată

Horoscop de weekend 18-19 noiembrie 2017. Urmează o perioadă ceva mai complicată

17 Noi 2017   •   18:28
Horoscop de weekend 18-19 noiembrie 2017. Urmează o perioadă ceva mai complicată
Sursa foto: humonia/Getty Images/iStockphoto

Horoscop de weekend 18-19 noiembrie 2017. Iată ce va aduce acest final de săptămână pentru fiecare nativ în parte.

BERBEC

Sâmbătă: Luna Nouă în Scorpion “aterizează” direct în a opta Casă erotică.. Iar asta face să renască în tine dorința, pasiunea. Fie că ești într-o relație, fie că la capitolul ăsta doar încerci marea cu degetul, ziua o să capete o încărcătură erotică.

Duminică: Chiar dacă e zi de weekend, te-ai putea pomeni în toiul unei lupte pentru putere. E posibil să fie vorba de un coleg de muncă dornic de mai multă influență sau despre o cunoștință care încearcă să preia controlul asupra unor planuri de-ale tale.

TAUR

Sâmbătă: E o zi fabuloasă pentru Tauri din perspectivă romantică. Luna nouă le aduce nativilor o șansă de aur să înceapă o nou poveste de iubire sau să își consolideze relația actuală.

Duminică: Nu te lăsa pradă propriului temeperament. Încearcă să scapi de tensiunea care se adună brusc în tine ca aburul în oala sub presiune altfel decât printr-o explozie de furie.

GEMENI

Sâmbătă: Pentru voi, Luna Nouă în Scorpion activează casa a șasea a sănătății. E vremea să vă răsfățați.. sănătos. Pur și simplu vă vine să faceți mișcare.

Duminică: E o zi ceva mai complicată. Pe măsură ce încerci să te apropii mai mult de cineva, reapar și sentimente vechi, de neîncredere ori gelozie. Nici nu îți mai dai seama dacă ceea ce simți acum chiar are legătură cu prezentul sau retrăieti un trecut pe care îl credeai îngropat.

RAC

Sâmbătă: Pasiunea și creativitatea sunt definitorii pentru acești nativi. E ziua în care se poate deschide un nou capitol în cartea dragostei. E atât de puternică vibrația aceasta, încât orice e posibil. Așteptați-vă inclusiv la o nopate fierbinte la hotel.

Duminică: Simți că te-ai cam săturat să fii burete pentru problemele cuiva. Nu vrei să îi abandonezi pe cei apropiați, dar îți dai seama că trebuie să îi ajuți… să se ajute singuri.

LEU

Sâmbătă: Pentru Lei, e ziua în care își pot da seama că au de rezolvat probleme pe care le-au tot ignorat, pe care s-au făcut că nu le văd, de parcă așa s-ar rezolva de la sine. Acum, chiar trebuie să se ocupe de ele.

Duminică: Trebuie să fie atenți să nu treacă țanțoși granița dintre fapte și păreri. E riscant pentru că ar putea isca un scandal imens din nimic.

FECIOARĂ

Sâmbătă: Feciorelor li se face dor de casă. De locul în care s-au născut. E și ziua în care, pentru ei, poate începe o nouă etapă, și încă una excelentă, plină de veselie, cretivitate, reușite.

Duminică: Emoțiile Fecioarelor ajung la un apogeu. Nu forțați nota, ați putea dezechilibra o relație. Orice v-ar tulbura, nu uitați că râsul v-a ajutat întotdeauna să treceți peste obstacole.

Citeste aici horoscopul integral

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop de weekend