x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 20/21 decembrie 2014. Berbecii au parte de surprize de la cineva drag, din afara tarii

Horoscop de weekend, 20/21 decembrie 2014. Berbecii au parte de surprize de la cineva drag, din afara tarii

19 Dec 2014   •   20:57
Horoscop de weekend, 20/21 decembrie 2014. Berbecii au parte de surprize de la cineva drag, din afara tarii

 

Berbec 
Cineva drag din afara tarii iti poate oferi surprize deosebite. Fie ca te cauta prin intermediul mijloacelor eletronice de comunicare, fie vine la tine in vizita, fie te cheama pe tine, in vizita, in locatia unde se afla, totul pare fermecator si de bun augur. Insa ia-ti masuri de precautie si nu crede chiar tot ce auzi. Zilele acestea, rafineaza-ti sufletul prin activitati culturale.

Taur
Tema principala a acestor zile este legata de cheltuielile comune cu partenerul de viata, rudele sau colaboratorii. Fiind sezonul sarbatorilor de iarna, sigur ca este nevoie sa cheltuiesti ceva mai mult. Cei dragi vor incerca sa iti forteze mana, prin santaj emotional pentru a cheltui mai mult pe mofturile lor. Fii vigilent si nu te lasa induplecat pentru orice fleac. 

Gemeni
Multe si marunte provocari apar la finalul acestei saptamani in relatiile parteneriale. In primul rand, datorita divergentelor de opinie este dificil sa se ajunga la un consens pe orice tema. Asculta atent ce iti spun ceilalti. Ti se vor spune lucruri importante, legate de felul in care gandesti si abordezi viata, lucruri de care ar fi bine sa tii cont.

Rac
Ingrijeste-ti sanatatea si lasa deoparte treburile cotidiene. Esti tentat sa muncesti continuu, fie ca stai acasa, fie ca te duci la serviciu. Dozeaza-ti eforturile, deoarece traversezi o perioada in care, cu cat muncesti mai mult, cu atat primesti mai putini bani din munca desfasurata. A gasi echilibrul intre munca, plata si sanatate este cheia succesului acestor zile. 

Leu
Cei dragi te vor atrage zilele acestea in activitati recreative. Lasa-te purtat de evenimente si fii alaturi de cei care iti propun contexte de relaxare. De la faptul ca starile tale de spirit sunt foarte schimbatoare este posibil sa apara neplaceri in relatiile cu ceilalti. Evita discutiile contradictorii. Lasa-ti aura regala la vedere, in primul rand, pentru cei dragi.

Fecioara
Casa si familia te solicita mult la sfarsitul acestei saptamani. Pe de o parte este nevoie sa te ocupi de activitatile gospodaresti. Pe de alta parte, membrii familiei vor sa te implice si in treburile lor personale, deoarce ai spirit de initiativa, dar si puterea de a duce la bun sfarsit orice sarcina de care te apuci. Selecteaza-ti prioritatile si nu-i lasa pe altii sa profite de tine. 

Balanta
Sunt zile bune pentru intalniri si dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat. Cele mai interesante subiecte de discutie vor fi legate de prietenii care te sustin in plan profesional. Totusi, unele informatii iti vor da de gandit. Fereste-te de a emite judecati pentru situatii pe care le cunosti putin sau deloc. Serile weekend-ului rezerva-le pentru lecturi deosebite sau vizionarea unor filme de top.

Scorpion
Se contureaza cheltuieli neasteptate, fie pentru cele trebuincioase gospodariei, fie pentru cadouri. Mai intai ar trebui sa iti verifici bugetul, sa imparti corespunzator sumele si sa pui si ceva bani deoparte. Fereste-te de investii mari. Posibil sa fii nevoit sa cheltuiesti bani si pentru un sef, coleg sau pentru a rezolva unele daune de la serviciu. 

Sagetator
La finalul acestei saptamani esti dornic de a rezolva toate treburile restante de peste an. Minunat este ca ai si puterea si resursele materiale necesare. Totusi fii selectiv! Alege doar acele treburi care sunt prioritare acum si care nu te solicita prea mult. Prin experientele traite in aceste zile s-ar putea sa iti schimbi un dram important din filozofia ta de viata.

Capricorn
Weekend-ul acesta este potrivit odihnei si dialogului interior. Se pot accentua unele neplaceri legate de ficat, de aceea fii prudent. Iti sunt de mare folos dieta, plimbările usoare in aer liber si o discutie de taina cu cineva de incredere. Mentalul iti este bulversat si cu greu iti aduni gandurile. Asculta mai mult si vorbeste strictul necesar. 

Varsator
Astrele iti ofera contexte minunate de a petrece alaturi de prieteni si admiratori. Partenerul de viata iti poate reprosa faptul ca il neglijezi sau ca lasi toata treaba gospodareasca pe seama sa. Ar fi bine sa iti rezolvi mai intai indatoririle casnice si parteneriale. Serile acestui week-end sunt potrivite dialogurilor constructive. Vei afla informatii deosebite. 

Pesti
Sunt zile cu multa lume in preajma ta. Fie ca este vorba despre anturajul familial, fie despre cel profesional ai grija sa te prezinti corespunzator contextului. Ceilalti iti urmaresc atent vorbele, gesturile, ba chiar te provoaca sa iti dezvalui planurile de viitor. Foloseste cuvinte alese, dar clare si la obiect. Dozeaza-ti efortuile, pentru ca sanatatea este vulnerabila. 

Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
____________________________________
Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 

________________________________________

Te-ar putea interesa și
HOROSCOPUL GROAZEI
ZODIACUL ETRUSCILOR. 16 zodii de dinainte de fondarea Romei. Află-ți destinul, după cel mai spectaculos horoscop!
HOROSCOPUL DRAGOSTEI
Care este meseria potrivită pentru zodia ta?
În pat cu astrologul. Află de ce se tem bărbații, în funcție de zodia în care s-au născut
La ce vârstă începe fericirea? Află răspunsul, în funcție de zodia în care te-ai născut

×
Subiecte în articol: felicia horoscop