x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend 20-21 mai 2017. Vei avea parte de discuții serioase cu persoana iubită

Horoscop de weekend 20-21 mai 2017. Vei avea parte de discuții serioase cu persoana iubită

20 Mai 2017   •   07:42
Horoscop de weekend 20-21 mai 2017. Vei avea parte de discuții serioase cu persoana iubită
Sursa foto: busenda/Getty Images/iStockphoto

Horoscop de weekend 20-21 mai 2017. Se anunță un weekend încărcat pentru toate zodiile! Unii nativi au nevoie de relaxare, în timp ce pentru alții, iubirea reintră în viața lor.

Iată horoscopul de weekend pentru toate zodiile!

Berbec

Sâmbătă: Ești plin de optimism și ai suficiente de motive să privești cu speranță către un proiect viitor. Ești convins că poți reuși în ce ți-ai propus.

Duminică: Ești bucuros că în sfârșit ai o zi întreagă la dispoziție pe care ți-o poți dedica. Vei reuși să te ocupi de lucruri în gospodărie.

Taur

Sâmbătă: Ai grijă până unde întinzi coarda, când ești prins într-un conflict care poate degenera în orice clipă. Nu trebuie să mai pui și tu paie pe foc.

Duminică: Vei avea parte de discuții serioase cu persoana iubită. Vei primi reproșuri că în ultima vreme te ocupi mai mult de carieră. Cel mai important e să îți păstrezi calmul.

Gemeni

Sâmbătă:  Faci echipă foarte bună cu persoana iubită și simțiți amândoi că vă completați perfect. Ai parte de o zi foarte plăcută.

Duminică: Te-ai blocat de ceva vreme într-o zonă foarte încărcată de griji și de temeri. Acest lucru îți afectează relațiile și ar fi cazul să ieși din acea zonă. Trebuie doar să ai mai multă încredere în tine.

Rac

Sâmbătă: Te simți foare obosit atât fizic, cât și psihic. Nu ai chef de nimeni și de nimic. Îl iei pe nu în brațe și refuzi să încerci orice, pentru că spui din start că nu se poate face!

Duminică: O persoană entuziastă apare în viața ta și te molipsește și pe tine cu optimismul ei. Este exact ceea ce aveai nevoie pentru a avea parte de un nou început.

Leu

Sâmbătă: Sunt discuții aprinse în familie, dar trebuie să ai grijă la ton și să ai o atenție sporită la ceea ce spui. Orice vorbă negândită poate duce la certuri puternice.

Duminică: Duminică va interveni o problemă neprevăzută, însă partenerul de viață te va sprijini și veți reuși să rezolvați totul.

Fecioară

Sâmbătă: Iubirea reintră în viața ta într-o altă versiune, mult mai tandră, mult mai profundă, încât aproape că ai fi gata să spui că e starea de bine pe care ai căutat-o toată viața. Bucură-te de acest minunat dar, pentru că poate fi unic!

Duminică: Apar unele evenimente care îți cam dau planurile de astăzi peste cap. Încearcă să nu te superi foarte tare dacă o rudă ți-a greșit cu ceva.

 

Citeste aici horoscopul integral

×
Subiecte în articol: horoscop