x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 21 - 22 septembrie. Taurii se reconectează cu propria persoană

Horoscop de weekend, 21 - 22 septembrie. Taurii se reconectează cu propria persoană

20 Sep 2019   •   11:34
Horoscop de weekend, 21 - 22 septembrie. Taurii se reconectează cu propria persoană

 Berbec

Interacționezi cu oameni noi care te ajută să fii mai aproape de partea spirituală a lucrurilor. În acest weekend reușești să te încarci cu multă energie pozitivă.

Taur

Încerci să te reconectezi cu propria persoană, iar pe lângă timpul pe care îl petreci singuri reușești să găsești timp și pentru persoana iubită. La finalul weekendului simți că ți-ai atins obiectivul.

Gemeni

Comunicarea este cheia, în acest weekend. Reușești să comunici eficient cu oamenii din jurul tău și, mai mult, ți se deschid noi portițe profesionale pe care nu vrei să le ratezi.

Rac

Te concentrezi foarte mult pe tot ce ține de trecut și vrei să reușești să îți înțelegi mai bine deciziile din trecut. Analizezi fiecare experiență prin care ai trecut și vrei să înveți mai multe lucruri despre tine.

Leu

Interacționezi cu foarte mulți oameni. Socializezi mai mult decât în mod normal și participi la tot felul de evenimente care te aduc în contact cu oameni influenți din diferite industrii.

Fecioară

Petreci mult timp alături de partenerul de cuplu. Discutați despre tot ce vă trece prin cap și reușiți să vă cunoașteți mai bine. Relația trece la un alt nivel în acest weekend.

Balanță

Simți nevoia de a călători mai mult decât în mod normal. Dacă nu reușești să pleci din oraș, cel puțin petreci timp în aer liber alături de persoane importante din viața ta.

Scorpion

Te bucuri de intimitate alături de partenerul de cuplu. În plus, având în vedere programul aglomerat pe care l-ai avut în ultima vreme, te concentrezi pe organizarea mai eficientă a timpului.

Săgetător

În acest weekend reușești să analizezi lucrurile mult mai în profunzime decât în mod normal. Astfel, reușești să găsești soluții potrivite chiar și la cele mai dificile probleme.

Capricorn

Creativitatea este prezentă pe tot parcursul weekendului și ai de gând să o folosești pentru a găsi soluții la probleme pe care le-ai tot amânat. Ai parte de un weekend foarte productiv.

Vărsător

Începi să te gândești mai mult la prioritățile pe care le ai și vrei să îți organizezi timpul în funcție de ele. În plus, începi să acorzi mai multă atenție pasiunilor pe care le ai.

Pești

Te gândești din ce în ce mai mult la un vis pe care îl ai. Astfel, în acest weekend găsești determinarea să muncești pentru ceea ce îți dorești. O discuție cu o persoană apropiată te ajută să ai mai multă încredere în tine.

×
Subiecte în articol: horoscop weekend