x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 22/23 iunie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop de weekend, 22/23 iunie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

21 Iun 2013   •   20:56
Horoscop de weekend, 22/23 iunie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Ziua de azi confera tuturor pragmatism, disciplina si harnicie. Este o zi potrivita pentru activitati care cer atentie la detalii, indemanare si rabdare. Ni se ofera sansa de a face alegeri foarte bune, bazate in primul rand pe intuitie.

astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro 

________________________________________







Berbec
Weekend-ul îţi aduce noutăţi la capitolul profesional. Duminică, în jurul prânzului se va forma aspectul de Lună plină în Semnul Capricornului, aducându-ţi un final de etapă socială. Este posibil să participi la evenimente cu multă lume, evenimente la care vei fi în prim planul scenei. Eşti emotiv, vulnerabil şi cu greu îţi poţi aduna gândurile şi vorbele. Se recomandă prudenţă şi discernământ, întrucât imaginea ta în ochii celorlalţi se poate schimba în funcţie de modul în care te prezinţi.

Taur
Sâmbătă este o zi favorabilă achitării taxelor, facturilor sau altor tipuri de datorii. Verifică atent bugetul şi cheltuieşte strictul necesar. Duminică se va forma aspectul de Lună plină în Semnul Capricornului, creându-ţi efecte în relaţiile cu străinătatea. Se pot sfârşi unele relaţii sau colaborări, pot apărea amânări şi obstacole în demersurile legate de călătorii. Pe de altă parte se va pune în discuţie faptul că ai nevoie de secvenţe de învăţare, cursuri care să te ajute în cariera profesională. Atenţie maximă dacă eşti nevoit să susţii examene şi probe!

Gemeni
Se anunţă un final de capitol relaţional la sfârşitul acestei săptămâni. Eşti combativ, pe alocuri agresiv şi rişti să strici relaţii bune. Duminică se va forma aspectul de Lună plină în Semnul Capricornului şi de aici pot apărea discuţii aprinse pe seama banilor şi bunurilor deţinute în comun cu partenerul de viaţă, de afaceri sau colaboratorii. Pe undeva, destinul te provoacă să devii independent material, financiar şi mai atent la resursele pe care le pui în joc în comun cu alţii. Priveşte viaţa şi prin prisma faptului că totul este un experiment de care trebuie să te bucuri.

Rac
Sănătatea necesită o atenţie sporită zilele acestea. Evită consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale pe cât posibil, pentru că există un risc major de erori. Duminică se va forma aspectul de Lună plină în Semnul Capricornului, predispunându-te la devitalizare şi la gânduri neliniştite. Relaţiile parteneriale se vor reconfigura, chiar dacă îţi este greu să te desprinzi de cele vechi şi cunoscute. Pregăteşte-te pentru relaţii şi colaborări noi. Duşmăniile ascunse din sectorul profesional sunt la cote înalte, dar ai încredre că Dumnezeu veghează asupra ta.

Leu
Finalul acestei săptămâni te provoacă la schimbarea atitudinii vizavi de sănătate şi regimul muncii. Aspectul de Lună nouă ce se formează duminică în Semnul Capricornului îţi aduce în atenţie afecţiuni mai vechi ale sistemului osos, articular şi digestiv. Fii prudent şi dozează-ţi eforturile pentru că foarte greu poţi ţine în frâu aceste afecţiuni. Pe de altă parte ar fi bine să îţi alcătuieşti planuri profesionale noi. Colegii te nemulţumesc, însă depinde doar de tine cum rezolvi lucrurile. Fii discret şi vorbeşte doar cu ţine însuţi despre intenţiile tale.

Fecioara
Relaţiile cu copiii şi cele sentimentale vor cunoaşte un final de capitol, datorită formării aspectului de Lună plină în Semnul Capricornului în ziua de duminică. O relaţie sentimentală existentă se poate reconfigura pe alte coordonate sau se poate încheia definitiv. Copiii îşi vor impune condiţiile lor şi bine ar fi să fii deschis şi cooperant. Concepţiile tale despre iubire şi implicaţiile ei vor suferi modificări zilele acestea şi aşa este şi benefic. Îndreaptă-ţi eforturile către un hobby drag sufletului tău, pentru că vei avea succes şi satisfacţii deosebite.

Balanţă
Casa şi familia te vor solicita din plin la finalul acestei săptămâni. Dumincă se formează aspectul de Lună plină în Semnul Capricornului, anunţându-ţi un final de capitol vizavi de viaţă privată. Sunt posibile schimbări de locuinţă, planuri de reparaţii capitale sau de achiziţionare a unor bunuri. Relaţiile cu membrii familiei sunt tensionate. S-ar putea ca unele informaţii de ultima oră vizavi de rude să te pună serios pe gânduri. Se recomandă o atenţie deosebită la sănătatea unui membru al familiei. Oferă-ţi ajutorulnecondiţionat când vine vorba de cei dragi.

Scorpion
Relaţiile cu rudele şi prietenii apropiaţi se vor reconfigura definitiv la sfârşitul acestei săptămâni. Aspectul de Lună plină ce se va forma duminică în Semnul Capricornului te provoacă să faci schimbări majore vizavi de modul în care relaţionezi cu aceste persoane. Mentalul îţi este neliniştit şi cu greu poţi gândi sau vorbi. Treci prin transformări importante la nivel mental şi de aici manifestăriletale exterioare lasă mult de dorit. Fii prudent dacă ai de susţinut examene sau probe şi pregăteşte-te temeinic. Informaţiile primite înaceste zile te vor ajută pe termen lung.

Săgetător
Se anunţă un final de capitol financiar, în special pe segmentul care vizează câştigurile tale din activitatea desfăşurată la un loc de muncă. Duminică se formează aspectul de Lună plină în Semnul Capricornului şi îţi va crea efecte în regimul muncii. Există posibilitatea de a primi o sumă restantă de bani, cadouri sau favoruri, dar reţine că sunt ultimele. Se întrezăreşte o perioadă cu bani puţini sau deloc, modificarea condiţiilor de muncă, restrângere de activitate la locul de muncă şi relaţii colegiale conflictuale. Pregăteşte-ţi planuri financiare pe termen lung.

Capricorn
Eşti vedeta weekend-ului, deoarece se formează aspectul de Luna plină chiar în Semnul tău zodiacal, în ziua de duminică. Provocarea momentului constă în a-ţi modifica personalitatea şi modul de relaţionare cu ceilalţi. Dozează-ţi eforturile, controlează-ţi reacţiile pentru că energia astrală te va obosi mult. Fii discret, rezervă-ţi momente de singurătate şi croieşte-ţi în taină planuri noi. Atenţiecă ceilalţi nu îţi pot înţelege stările şi cu greu se poate ajunge la un consens între voi. Sănătatea aparatului respirator şi a ficatului sunt deficitare.

Vărsător
Zilele acestea eşti sensibil, emotiv şi nu prea ai chef să relaţionezi cu ceilalţi. Aspectul de Luna plină ce se formează duminică în Semnul Capricornului îţi bulversează mentalul profund, trimiţându-ţi gânduri alarmante. Sunt momente favorabile pentru a primi informaţii deosebite, pe căi neconvenţionale, infomatii legate de evenimentele din viaţa ta. Sunt posibile insomnii, vise, viziuni premonitorii şi stări de spirit tensionate. Plimbă-te mai mult în aer liber, meditează în locuri sfinte şi adopta o dietă de sezon. Sănătatea este foarte vulnerabilă în această perioadă.

Peşti
Relaţiile cu prietenii şi susţinătorii se vor modifica începând cu acest final de săptămână. Dumincă se va forma aspectul de Lună plină în Semnul Capricornului şi îţi va da ghes să te orientezi către alte persoane care ar putea să îţi fie de folos. Relaţiile vechi se pot sfârşi într-un mod neplăcut, însă este mai bine să se sfârşească şi să faci loc în viaţa ta pentru noutăţi. Totuşi reţine că eşti destul de singur şi ar fi bine să te bazezi numai pe forţele tale. Pe de altă parte, reconfigurează-ţi relaţiile şi cu asociaţiile umanitare sau grupurile cu interese comune.


________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 


×
Subiecte în articol: horoscop zilnic