x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 22/23 noiembrie 2014. Leii au chef de a se indragosti, de a se distra, de a pleca intr-o aventura oarecare

Horoscop de weekend, 22/23 noiembrie 2014. Leii au chef de a se indragosti, de a se distra, de a pleca intr-o aventura oarecare

22 Noi 2014   •   08:06
Horoscop de weekend, 22/23 noiembrie 2014. Leii au chef de a se indragosti, de a se distra, de a pleca intr-o aventura oarecare
Berbec 
Iti sunt favorizate activitatile culturale, dialogul cu persoanele aflate in strainatate, demersurile specifice calatoriilor si programelor de studii. Se deschide o etapa noua in sensurile mentionate, de aceea ar fi bine sa te gandesti pe indelete si sa iti alcatuiesti planuri pe termen lung. Persoanele din anturajul apropiat te pot ajuta cu idei bune.

Taur
Pe de o parte esti preocupat de chestiuni financiare comune cu altii. Vin vesti bune, in sensul ca ti se deschide o etapă nouă de castig de la si prin altii. Insa pe de alta parte, zilele acestea poti observa usor, dincolo de aparente, insemnatatea evenimentelor in care esti implicat. Ai putea discuta foarte bine aceste subiecte cu membrii familiei.

Gemeni
Relatiile parteneriale se vor reconfigura, incepand din aceste zile. Cele vechi si fundamentate pe baze solide se vor imbunatati vizibil. Insa, cele precare vor disparea ca prin minune. De aceea fii pregatit pentru schimbari majore in acest segment de viata. Sunt posibile divortul, desprinderea de colaborari nerentabile, dar si casatoria sau asocierea in alte colaborari valoroase.

Rac
Se deschide un capitol nou in campul muncii. Poate fi vorba despre schimbarea conditiilor de munca, activitati profesionale noi, un statut nou la locul de munca sau chiar un nou loc de munca. Castigurile materiale vor fi pe masura, de aceea fii deschis la schimbare. Dar, informeaza-te corect din toate punctele de vedere.

Leu
Capitolul amoros este accentuat. Cheful de a te indragosti, de a te distra, de a pleca intr-o aventura oarecare este la cote mari, riscand sa intampini obstacole din partea celor dragi. interesant este ca un an de zile de acum incolo o vei tine tot asa, indiferent de evenimentele care vor aparea. Buna dispozitie si farmecul pe care le emani vor antrena si pe altii alaturi de tine.

Fecioara
Se contureaza noutati in segmentul domestic. Poate fi vorba despre achizitionarea unor obiecte valoroase, necesare activitatilor gospodaresti sau despre rezolvari ale unor chestiuni patrimoniale care treneaza de mult intre membrii familiei tale. Totusi ar fi bine sa eviti luarea deciziilor importante zilele acestea, deoarece ratiunea iti este destul de bulversata. 

Balanta
Gandirea iti este luminata la finalul acestei saptamani de idei deosebite. Este posibil sa obtii concluzii importante legate de relatiile cu prietenii, sa vorbesti frumos, atragand astfel de partea ta multi si valorosi admiratori. Totusi, unii dintre apropiati nu te sustin, indiferent ca este vorba despre activitati profesionale sau distractive. De aceea fii prudent!

Scorpion

Vin vesti interesante din segmentul profesional. Este vorba despre deschiderea unei etape noi de castig de pe urma activitatii profesionale desfasurate la serviciu. Pe moment este posibil sa primesti bani, dar si informatii importante legate de schimbarea conditiilor de munca, a salarizarii, poate chiar a profesiei in sine. Fii prudent la cheltuieli si la ceea ce spui.

Sagetator
Se deschide o etapa noua de viata, care va dura un de zile de acum incolo. De aceea este bine sa iti alcatuiesti planuri noi de viata, care sa includa in primul rand ingrijirea sanatatii tale si dezvoltarea personala. Evita eforturile fizice si mentale mari. De mare folos iti sunt un masaj, o terapie prin muzica, culori si dialogurile cu cei dragi. 

Capricorn
Sunt zile bune pentru odihna si detasare de cotidian. Se pot accentua starile nelinistitoare, visele si viziunile premonitorii, in special cele legate de felul in care folosesti si administrezi banii si bunurile comune cu partenerul de viata, rudele si colaboratorii. Concluziile obtinute te vor duce catre alte directii de catig si folosinta alaturi de altii. 

Varsator
Sunt zile favorabile relationarii cu prietenii si participarii la activitati sociale. Sunt posibile neintelegeri majore, de aceea ar fi bine sa te izolezi in mijlocul celorlalti si sa observi atent ceea ce se petrece. Datorita partenerului de viata, colaboratorilor sau activitatilor profesionale pe care le desfasori iti vei schimba cercul de prieteni si de sustinatori. 

Pesti
La finalul acestei saptamani este bine sa te gandesti la o alta abordare a activitatii profesionale si a relatiilor de munca. Sunt posibile neintelegeri cu sefii, colegii, dar si cu reprezentantii oficiali ai unor institutii. Fereste-te de discursuri publice, luarea deciziilor si implicarea in actiuni care iti aduc putine avantaje sau deloc. 

Astrolog Anca Gordin Stoica  
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
____________________________________
Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 

________________________________________

Te-ar putea interesa și
HOROSCOPUL GROAZEI
ZODIACUL ETRUSCILOR. 16 zodii de dinainte de fondarea Romei. Află-ți destinul, după cel mai spectaculos horoscop!
HOROSCOPUL TOAMNEI 2014
HOROSCOPUL DRAGOSTEI
ZODIACUL ȚIGANILOR
Horoscop financiar pentru lunile iulie, august și septembrie 2014
Care este meseria potrivită pentru zodia ta?
În pat cu astrologul. Află de ce se tem bărbații, în funcție de zodia în care s-au născut
La ce vârstă începe fericirea? Află răspunsul, în funcție de zodia în care te-ai născut

×