x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 23/24 august 2014. Rost de distracţii şi aventuri pentru Berbeci

Horoscop de weekend, 23/24 august 2014. Rost de distracţii şi aventuri pentru Berbeci

22 Aug 2014   •   23:03
Horoscop de weekend, 23/24 august 2014. Rost de distracţii şi aventuri pentru Berbeci
Berbec
Este rost de distractii si aventuri ziele acestea. Gustul dulce-amar predomina in relatiile sentimentale sau in cele cu copiii, dar te poti mobiliza si aplana orice situatie. Evita exagerarile de orice fel si relatiile frivole. Cheful de amor iti poate aduce discutii aprinse cu cei dragi. Pe de alta parte, minunat ar fi daca ti-ai canaliza energia catre activitati recreative in care sa ii antrenezi si pe cei apropiati.

Taur
Acasa, in familie este multa forfota. Pe de o parte, treburile gospodaresti sunt multe si marunte, fiind nevoie sa te ocupi macar de o parte dintre ele. Membrii familiei te solicita, fie pentru a le prelua tu sarcinile, fie pentru a-i ajuta moral sau material. Planifica-ti atent actiunile si nu te lasa santajat emotional. Foarte usor, starile tale sufletesti pot fi influentate de ceilalti. In spatiul locativ verifica periodic sursele de foc si de aer.

Gemeni
Relatiile cu anturajul apropiat sunt tumultoase si pline de inedit. Posibil sa calatoresti alaturi de un prieten sau de o ruda, fie in scop turistic, fie pentru a ajuta pe cineva drag. Mentalul cotidian iti este rascolit, de aceea fii prudent. Evita discutiile neplacute, a da sfaturi altora sau a-ti spune parerile fata de oameni putin cunoscuti. Indiferent de mijlocul de locomotie ales, ia-ti toate masurile de siguranta.

Rac
Sunt momente excelente pentru a-ti revizui sistemul valorilor morale. Gandesti obiectiv, realist si chiar ai putea oferi din experienta sau concluziile tale de viata si altora mai putin favorizati mental deocamdata. Pe de alta parte, cheltuielile necesare traiului zilnic sunt o alta tema importanta a acestui final de saptamana. Ar trebui sa primesti bani sau bunuri din activitatea profesionala desfasurata.

Leu
Esti plin de energie. Stralucesti oriunde te-ai afla, existand totusi o exagerare in tot ceea ce intreprinzi in aceste zile. Ar fi bine sa iti rezervi momente pentru a-ti analiza viata si pentru a trasa noi planuri de viitor. Relatiile cu ceilalti sunt deficitare, de aceea fii prudent si nu astepta prea mult din partea lor. Provocarea perioadei consta in a-ti perfectiona tu conduita morala si a aborda viata cu mai mult optimism.

Fecioara
Sunt zile bune pentru odihna si retragere din forfota cotidiana. Posibil sa iti fie accentuate afectiunile sistemului ciculator. Subiectele medicale, poate chiar dialogurile cu specialisti in terapiile organismul uman pot fi frecvente, dar de bun augur. Informeaza-te, retine sfaturile primite, dar nu te grabi in a lua decizii radicale vizavi de abordarea unor terapii sau chiar a unui alt stil de viata. Odihneste-te si inconjoara-te de lucruri frumoase.

Balanta
Finalul acestei saptamani iti aduce in preajma multi prieteni sau persoane care iti sustin proiectele de viata. Este dificil sa recunosti sinceritatea sau scopurile lor. De aceea, asculta mai mult si vorbeste strictul necesar. Printre vorbe si evenimente ai putea extrage sfaturi si invataminte bune. Evita implicarea emotionala in problemele altora si a-ti oferi ajutorul material sau moral.

Scorpion
Multa lume este cu ochii pe tine, indiferent ca este vorba de planul domestic sau planul profesional. Este posibil sa fii invitat la evenimente mondene, la care participa oameni de vaza ai mediului socio-profesional in care traiesti si iti defasori activitatea. Se recomanda prudenta atat in vorbe, gesturi, cat si in fapte. Exista premisele schimbarii imaginii tale publice si chiar a profesiei.

Sagetator
Perioada este favorabila elevarii mentalului si schimbarii definitive a felului in care gandesti si te raportezi la lume si viata. Arta, cultura marilor civilizatii ale lumii actuale, calatoriile, studiile aprofundate si pe termen lung sunt domenii care ar trebui sa te preocupe intens. Dialogurile cu oameni eruditi pot fi frecvente si de mare folos. Daca esti nevoit sa calatoresti in aceste zile, fii prudent.

Capricorn
Este nevoie sa te ocupi de bugetul comun cu partenerul de viata, rudele sau colaboratorii profesionali. Este bine sa ai in vedere mai intai achitarea facturilor, taxelor restante sau altor tipuri de datorii. Evita ingrijorarile legate de planul financiar, deoarece incet, dar sigur se construiesc alte posibilitati de castig de la si prin altii. Pe de alta parte, rezerva-ti momente pentru a studia evenimentele si situatiile de viata in care esti implicat.  

Varsator
Relatiile parteneriale ating zilele acestea un prag critic. Vor fi scoase la iveala detalii ale colaborarilor sau ale vietii de cuplu care iti vor lamuri cele petrecute in ultimul timp in acest segment de viata. Este bine sa observi atent ceea ce se petrece si sa asculti spusele celorlalti. Luarea deciziilor, dilogurile importante lasa-le pentru zilele urmatoare, cand se vor mai linisti spiritele.

Pesti
Treburile de rutina ale casei sau cele de la serviciu te vor provoca mult si bine la sfarsitul acestei saptamani. Este bine sa iti dozezi eforturile si sa te ocupi doar de indatoririle tale. Relatiile socio-profesionale sunt tensionate, fiind mai dificil sa ajungi la un consens. Sanatatea este vulnerabila, de aceea ingrijeste-te mai mult. Odihneste-te, relaxeaza-te pe malul unei ape sau intr-un parc si inconjoara-te de oameni veseli si de incredere.   

Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 


________________________________________


Citeste si
Femeile SEXY ale zodiacului
Se teme nora de limba soacrei? Ce zic astrele despre cum se vor împăca? Citește Zodiacul noră-soacră!
Horoscop financiar pentru lunile iulie, august și septembrie 2014
Horoscopul lui Pinocchio. Cum (ne) mint barbatii, in functie de zodia in care s-au nascut
HOROSCOPUL VACANȚELOR 2014
Care este meseria potrivită pentru zodia ta?
În pat cu astrologul. Află de ce se tem bărbații, în funcție de zodia în care s-au născut
Horoscop... 2 în 1. Cum decurge relația între doi parteneri născuți în aceeași zodie?
La ce vârstă începe fericirea? Află răspunsul, în funcție de zodia în care te-ai născut

×