x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 24-25 august. Gemenii se ocupă de pasiunile pe care le au

Horoscop de weekend, 24-25 august. Gemenii se ocupă de pasiunile pe care le au

23 Aug 2019   •   15:05
Horoscop de weekend, 24-25 august. Gemenii se ocupă de pasiunile pe care le au

Berbec

Romantismul este prezent pe tot parcursul weekendului. Petreci timp alături de persoana iubită și reușiți să vă conectați mai bine.

Taur

În aceast weekend îți dedici atenția prietenilor. Iei o pauză de la activitățile de rutină și te bucuri de timpul petrecut alături de persoane pe care nu le-ai mai văzut de mult.

Gemeni

Te ocupi de pasiunile pe care le ai. Petreci mult timp în natură, alături de familie și te ocupi de orice lucru care te ajută să te reconectezi cu propria persoană.

Rac

Îți dorești să acumulezi cât mai multe informații. Vrei să înveți lucruri noi, iar în acest weekend te concentrezi în special pe această activitate.

Leu

Te gândești din ce în ce mai mult la problemele financiare pe care le ai. În acest weekend vrei să găsești o soluție pentru a rezolva problemele cu banii.

Fecioară

Ești în centrul atenției, în acest weekend. Ai multă energie pozitivă și vrei să profiți din plin de acest lucru. Distracția nu lipsește.

Balanță

Acest weekend este despre amintiri. Te gândești la momentele pe care le-ai petrecut cu persoanele importante din viața ta.

Scorpion

Comunici din ce în ce mai eficient indiferent de situațiile în care te trezești. În plus, reușești să rezolvi orice problemă cu care te întâlnești.

Săgetător

Te gândești din ce în ce mai mult la carieră. În acest weekend reușești să îți alegi drumul pe care vrei să mergi și să pui la punct niște prime planuri.

Capricorn

Optimismul te caracterizează, în acest weekend, și reușești să transmiți energie pozitivă tuturor oamenilor cu care interacționezi.

Vărsător

Ești mai emotiv decât în mod normal, iar acest lucru îți afectează relațiile cu cei din jur. Pe de altă parte, petreci momente pasionale cu persoana iubită.

Pești

Eviți pe cât posibil să stai singur în acest weekend. Interacționezi cu tot felul de oameni și reușești să creezi legături noi cu oameni interesanți.

×
Subiecte în articol: horoscop weekend 24-25 august