x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 24 - 25 octombrie. Scorpionii intră în tot felul de conflicte

Horoscop de weekend, 24 - 25 octombrie. Scorpionii intră în tot felul de conflicte

23 Oct 2020   •   13:02
Horoscop de weekend, 24 - 25 octombrie. Scorpionii intră în tot felul de conflicte
Sursa foto: hepta

Berbec

În acest weekend înveți să petreci mai mult cu tine pentru a putea să-ți dai seama ce îți dorești cu adevărat de la viitor. Reușești să-ți pui ordine în gânduri.

Taur

Nu prea vrei să interacționezi cu mulți oameni, în acest weekend, așa că îți dedici timpul liber pe care îl ai partenerului de cuplu. Reușești să te relaxezi cu adevărat.

Gemeni

Încerci să analizezi cu mai multă atenție tot ce se întâmplă în jurul tău și, în plus, vrei să înveți cât mai multe lucruri care te pot ajuta în viitor. Weekendul acesta este dedicat studiului și analizei.

Rac

Petreci timp alături de persoanele importante din viața ta și reușești să te relaxezi mai mult decât ți-ai fi imaginat. Astfel, reușești să-ți încarci bateriile pentru o nouă săptămână.

Leu

Reușești să iei ce e mai bun din fiecare lucru. Dai dovadă de mult optimism și determinare, în acest weekend, și, astfel, reușești să faci tot ce îți propui. Ai parte de un weekend productiv.

Fecioară

Niște probleme pe care le-ai tot ignorat de-a lungul timpului încep să te afecteze mai mult decât ți-ai fi imaginat. În acest weekend îți îndrepți toată energia spre rezolvarea acestor probleme.

Balanță

Acest weekend este despre prieteni. Petreci mult timp în compania acestor persoane importante din viața ta și reușești să legi conexiuni mai puternice.

Scorpion

Este posibil să intri în tot felul de conflicte, pentru că nu reușești să te exprimi așa cum îți dorești și este posibil să fii înțeles greșit de multe ori. Încearcă să analizezi mai bine ce urmează să spui.

Săgetător

Ai muncit mult în ultima vreme, iar în acest weekend tot ce vrei să faci este să scapi de agitația specifică orașului și să petreci mai mult timp în natură. Reușești să mai elimini din tensiune.

Capricorn

Începi să privești lucrurile cu mai multă deschidere și, astfel, reușești să rezolvi o serie de conflicte mai vechi. În plus, analizele pe care le faci când vine vorba de ce se întâmplă în jurul tău te ajută să ai o înțelegere mai profundă.

Vărsător

Nu reușești să comunici așa cum îți dorești, iar acest lucru va aduce cu sine multă frustrare. Încearcă să petreci mai mult timp cu tine, în această săptămână, pentru a putea să îți faci ordine în gânduri.

Pești

În acest weekend te ocupi de pasiunile pe care le ai și începi să ai mai multă încredere în tine. Astfel, duci la bun sfârșit tot ceea ce îți propui și chiar începi niște proiecte noi.

 

×
Subiecte în articol: horoscop de weekend 24-25 octombrie