x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 28 - 29 aprilie. Taurii intră în tot felul de probleme

Horoscop de weekend, 28 - 29 aprilie. Taurii intră în tot felul de probleme

28 Apr 2018   •   08:12
Horoscop de weekend, 28 - 29 aprilie. Taurii intră în tot felul de probleme

Berbec

În acest weekend te gândeşti serios la carieră şi nu eşti dispus să accepţi un „nu” ca răspuns. Eşti sigur pe tine şi ştii ce ai de făcut pe mai departe, motiv pentru care eşti complet relaxat.

Taur

Ai un talent doar al tău de a intra în tot felul de probleme, astfel pot apărea fie probleme cu prietenii, cu străini cu care intri în conflict, fie cu legea. Vrei să ieşi din tipare prin orice mijloace.  

Gemeni

Ai o mulţime de cereri, însă nu ar trebui să te aştepţi ca oamenii din jurul tău să acţioneze aşa cum ai face tu. Încearcă să fii mai înţelegător în acest sfârşit de săptămână.

Rac

În acest weekend preferi să petreci timp de unul singur. Nu îţi doreşti compania nimănui, ci pur şi simplu îţi doreşti să te bucuri de linişte şi de o carte.

Leu

Te simţi atotputernic în acest weekend, însă ai grijă să nu te supui la prea mult efort care, de altfel, nu-şi are sensul. În plus, o să ai tendinţa de a face pe şeful în faţa prietenilor tăi.

Fecioară

Eşti decis să faci tot ce îţi stă în puteri pentru a obţine ceea ce îţi doreşti, fie că este vorba de o persoană, un obiect sau un proiect. Eşti determinat, iar weekendul îţi oferă energia necesară.

Balanţă

O să ai parte de tensiune în interiorul familiei, motiv pentru care în acest weekend nu vei fi tocmai în formă. Cu toate acestea, o discuţie deschisă ar calma spiritele.

Scorpion

Secretul pentru armonie, în acest weekend, este să nu spui chiar tot ce gândeşti. Ai tendinţa de a fi super sincer, iar unii dintre oamenii cu care interacţionezi se pot simţi jigniţi.

Săgetător

Te distrezi la maximum şi nu prea te gândeşti la consecinţe când decizi să faci ceva. De fapt, în acest weekend refuzi să gândeşti. Îţi goleşti mintea şi dansezi până la capăt.

Capricorn

Niciodată nu ai fost mai ambiţios şi determinat ca acum, aşa că este momentul să acţionezi şi să faci primii paşi în direcţia în care îţi doreşti.

Vărsător

O problemă nerezolvată din trecut poate reprezenta o sursă de stres şi dramă. Încearcă să priveşti problema în ansamblu pentru a găsi cât mai rapid o rezolvare.

Peşti

Nu prea poţi să te integrezi în acest weekend, motiv pentru care tinzi să faci pe şeful şi să intri în conflict cu diferite persoane. Încearcă să renunţi la orgoliu şi pur şi simplu să te bucuri de vremea frumoasă.

×