x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend 28-29 ianuarie 2017. Este o zi perfectă pentru a petrece timp cu persoana iubită

Horoscop de weekend 28-29 ianuarie 2017. Este o zi perfectă pentru a petrece timp cu persoana iubită

28 Ian 2017   •   09:08
Horoscop de weekend 28-29 ianuarie 2017. Este o zi perfectă pentru a petrece timp cu persoana iubită
Sursa foto: pixelparticle/Getty Images/iStockphoto

Este un moment delicat pentru mai mulți nativi, care vor avea de înfruntat probleme atât în carieră cât și în dragoste. Există și nativi fericiți, care vor avea parte de surprize plăcute și momente de relaxare.

 

Berbec

Sâmbătă: Nu te lăsa copleșit de probleme. Chiar dacă acum treci printr-o situație mai dificilă, soarele va răsări și pe strada ta!

Duminică: Ai grijă la relația cu partenerul! Dacă nu îți controlezi temperamentul, poți rosti cuvinte pe care le vei regreta ulterior.

Taur

Sâmbătă: Nu te încrede în persoane pe care nu le cunoști suficient de bine. Există mulți profitori pe lume și nu trebuie să îi lași să se bucure de roadele muncii tale.

Duminică: Nu va fi cea mai bună zi. Este posibil să apară probleme financiare, dar și dificultăți în realizarea unor planuri în care v-ați pus multe speranțe.

Gemeni

Sâmbătă: Chiar dacă va trebui să cheltuiești o sumă considerabilă de bani, investiția îți va aduce beneficii deloc neglijabile.

 Duminică: Este o zi perfectă pentru a petrece timp cu persoana iubită. Spre seară, este posibil să primești o veste bună.

Rac

Sâmbătă: Este momentul să închei socotelile cu persoanele care îți afectează viața în mod negativ.

Duminică: Chiar dacă vei fi irascibil la începutul zilei, timpul petrecut cu persoanele dragi îți va readuce zâmbetul pe buze.

Leu

Sâmbătă: Indiferent de cât de importante sunt deciziile pe care ar trebui să le iei, amână totul pentru săptămâna viitoare. Ai răbdare și totul se va rezolva de la sine.

Duminică: Ai o mulțime idei care te pot ajuta în carieră. Profită din plin de aceste momente și folosește-ți energia pentru a-ți construi un viitor mai bun.

Fecioară

Sâmbătă: Astăzi ești sufletul petrecerii! Veselia și entuziasmul tău te vor pune în centrul atenției oriunde ai fi.

Duminică: Este momentul să acorzi mai multă atenție persoanei iubite. Activitățile de grup pot fi plăcute, însă este nevoie și de momente petrecute doar în doi.

Citeste mai mult pe huff.ro

 

×
Subiecte în articol: horoscop