x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 29/30 iunie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop de weekend, 29/30 iunie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

29 Iun 2013   •   02:48
Horoscop de weekend, 29/30 iunie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Ziua de azi confera tuturor pragmatism, disciplina si harnicie. Este o zi potrivita pentru activitati care cer atentie la detalii, indemanare si rabdare. Ni se ofera sansa de a face alegeri foarte bune, bazate in primul rand pe intuitie.

astrolog  Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro 

________________________________________






Berbec
Sâmbătă, oboseala îşi va spune cuvântul. Se pot accentua afecţiunile legate de picioare şi sistem digestiv. Foloseşte remedii naturiste şi odihneşte-te mai mult. Atenţie la duşmanii ascunşi din segmentul profesional! Duminică eşti agitat şi găseşti nod în papură la tot şi la toate. Controlează-ţi stările, pentru că rişti să strici relaţiile cu ceilalţi. Sunt momente favorabile pentru a te ocupa mai mult de trupul şi sufletul tău prin începerea unei diete, a unui program de exerciţii fizice sau pentru rearanjarea garderobei.

Taur
Zilele acestea sunt favorabile modificării planurilor de viaţă. Ai fi tentat să apelezi la prieteni sau protectorii cunoscuţi, însă nu se recomandă. Gândurile tale se îndreaptă către grupuri de oameni, asociaţii, organizaţii cu scopuri umanitare. Atenţie că la prima vedere pot părea interesante, însă la a doua vedere, dezamăgirea va fi la cote înalte. Duminică se conturează oboseală şi neplăceri pe segmentele capului. Detaşează-te de cotidian, mănâncă sanantos, hidratează-te suficient şi dormi mai mult.

Gemeni
Sâmbătă se conturează evenimente sociale cu multă lume. Va trebui să te prezinţi cuviincios, să îţi alegi cu grijă cuvintele, pentru că de asta va depinde pe viitor cariera ta profesională şi imaginea în ochii celorlalţi. Relaţiile cu şefii sau cu reprezentanţii autorităţilor sunt tensionate, de aceea fii prudent şi ţine-ţi firea. Duminică este favorabilă întâlnirilor şi dialogurilor cu prietenii. Sunt posibile altercaţii, contradicţii şi schimbarea unor planuri pe care le aveai cu unii apropiaţi. Pot apărea prieteni noi la orizont.

Rac
Sâmbătă se întrezăresc veşti legate de străinătate. Unele te pot nemulţumi, pentru că vor anunţa fie întârzieri, amânări, încurcături ale demersurilor legate de călătorii, fie se autoinvită la tine acasă unele cunoştinţe plecate demult din ţară. Ai răbdare, pentru că lucrurile se vor aranja favorabil, cât ai clipi. Sufletul tău are nevoie de rafinare, de lărgirea orizontului cunoaşterii, aşa încât orientează-ţi eforturile către activităţi culturale. Ţi-ar prinde bine şi participarea la seminarii, conferinţe pe teme filozofice sau spirituale.

Leu
Sâmbăta este favorabilă pentru verificarea bugetului şi a situaţiei achitării taxelor, impozitelor sau altor tipuri de datorii. Traversăm o perioadă în care foarte uşor se pot comite greşeli în acte, plăţi sau înţelegeri verbale. Fii prudent şi ţine pasul cu toate demersurile financiare de care ai nevoie zilnic. Duminică se anunţă întâlniri şi dialoguri cu persoane oficiale importante. Ochii şi urechile lumii sunt aţintite asupra ta, aşa încât etalează-ţi strălucirea regală cu bunăvoinţa şi curaj. Serile sunt potrivite pentru vizionarea unei piese de teatru sau a unui film.

Fecioara
Zilele acestea se anunţă tensiuni în relaţia cu partenerul de viaţă, de afaceri şi în relaţiile de colaborare. Cu greu se poate desluşi ce se petrece în acest sector de viaţă şi activitate, de aceea fii prudent. Evită implicarea emoţională în orice fel de relaţie. Duminică, gândurile îţi vor fi atrase de banii şi bunurile pe care le deţii în comun cu alţii. Ar fi bine să îţi reevaluezi finanţele şi să îţi faci economii de care să ştii doar tu. După-amiază relaxează-te cu subiecte spirituale, fie lecturând o carte de profil, fie discutând cu un prieten apropiat teme de interes comun.

Balanţă
Chiar dacă este weekend, se pare că îţi vei continua munca de la serviciu sau treburile de rutină ale casei. Dozează-ţi eforturile, detaşează-te de cotidian, pentru că peste câteva zile va trebui să refaci toate activităţile realizate zilele acestea. Organismul este suprasolicitat, astfel încât ar fi bine să îi asculţi semnalele şi să-l îngrijeşti pe măsură. De evitat consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale, pe cât posibil, pentru că există un risc crescut de erori. Duminică se recomandă atenţie în relaţia cu partenerul de viaţă, care stă pe un bulgare de dinamită.

Scorpion
La sfârşitul acestei săptămâni, dorinţa de a sta mai mult cu persoana iubită sau cu copiii este la cote înalte. Totuşi, prezenţa acestora sau problemele lor te pot necăji. Ascultă-le doleanţele, evită să le dai sfaturi şi acordă-le timp şi spaţiu ca să se desfăşoare după bunul lor plac. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele capului şi aparatului renal, impunându-se îngrijiri permanente de specialitate. Detaşează-te de tumultul vieţii, plimbă-te mai mult în aer liber şi dormi suficient. Adună-i pe cei dragi la reuniuni liniştite şi amuzante!

Săgetător
Sâmbătă ţi se cere prezenţa şi eforturile acasă. Este nevoie să te implici în curăţenii generale, reparaţii curente sau reamenajări de decor. Discuţiile pe teme de patrimoniu familial pot fi tensionate şi se va cădea la pace, însă într-o altă perioadă. Deocamdată, fii alături de cei dragi şi implică-te mai mult în problemele lor. Duminică sunt momente favorabile pentru a-ţi exersa talentele, aşa încât ocupă-te de un hobby. Antrenează-i şi pe cei apropiaţi într-o activitate plăcută şi amuzantă, cum ar fi organizarea unei petreceri de anvergură.

Capricorn
Sunt posibile întâlniri şi dialoguri cu rudele şi prietenii apropiaţi la finalul acestei săptămâni. Ar fi bine să vorbeşti puţin şi să asculţi mai mult, pentru că există riscul unor neînţelegeri majore a temelor discutate. Atenţie dacă eşti nevoit să călătoreşti, mai ales pe apă. Sunt posibile neplăceri greu de estimat şi controlat. Duminică, sufletul tău îşi va găsi liniştea numai în mijlocul familiei. Chiar dacă pot ieşi scântei între tine şi cei dragi, cu puţin efort şi bunăvoinţă vei depăşi totul cu bine. Amintirile din copilărie te vor înconjura pe neaşteptate!

Vărsător
Îmbunătăţirea situaţiei tale financiare te preocupă serios zilele acestea, pentru că eşti foarte nemulţumit de ce şi cât câştigi din activitatea desfăşurată la un loc de muncă. Este posibil să afli informaţii legate de modificarea condiţiilor de muncă sau a salarizării. Evită speculaţiile, tentaţia împrumuturilor şi asocierilor în afaceri. Duminică se întrezăresc întâlniri şi dialoguri cu rudele şi prietenii apropiaţi, însă fii prudent. Gândirea şi comunicarea sunt îngreunate, iar de aici foarte uşor pot apărea neînţelegeri. Atenţie la drum, dacă eşti nevoit să călătoreşti!

Peşti
Beneficiezi de multă energie la sfârşitul acestei săptămâni. Stările tale de spirit fluctuează destul de mult, de aceea fii prudent şi controlează-te. Dai dovadă clară de nemulţumire faţă de tot şi toate, iar asta poate deteriora relaţiile cu toată lumea. Or avea şi ceilalţi vina lor însă, pe undeva, şi tu eşti un soi de generator zgomotos. Dozează-ţi eforturile, ocupă-te doar de treburile tale şi detaşează-te de evenimentele din jur. Duminică intervin chestiuni financiare, fie că este nevoie să faci cumpărături, fie că afli despre restanţe la taxe, impozite sau alte datorii.


×
Subiecte în articol: horoscop zilnic