x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend 30 aprilie - 1 mai. Simți o oarecare atracție față de ideea de a fi deasupra tuturor...

Horoscop de weekend 30 aprilie - 1 mai. Simți o oarecare atracție față de ideea de a fi deasupra tuturor...

29 Apr 2016   •   19:50
Horoscop de weekend 30 aprilie - 1 mai. Simți o oarecare atracție față de ideea de a fi deasupra tuturor...

Berbec

Cine face regulile? Ce li se întâmplă celor care se normelor? Acestea sunt întrebările care se repetă obsesiv și care nu te lasă în pace la acest final de săptămână. Pe de-o parte consideri că punctele tale de vedere ar trebui întotdeauna acceptate și transformate în reguli pentru cei din jur, dar pe de altă parte, nu vrei nici măcar ca cineva să încerce să îți dea sfaturi. În aceste zile de sărbătoare, printre vizite și musafiri, vei continua să te gândești la cum ai putea realiza un obiectiv care până nu demult părea de neatins.

 

Taur

Acțiunile tale ar putea fi asemănate cu muzica sau, mai curând, cu genurile muzicale. Și nu, nu este nimic poetic. La o primă vedere, albumele sau melodiile pot fi aranjate ușor, în funcție de genul căruia aparțin, până când apare acea piesă care nu își poate găsi locul nicăieri. Chiar dacă sună incredibil de bine, este deranjant că nu poate fi catalogată, definită. În ciuda faptului că te-ai străduit toată săptămâna să faci lucrurile punctual, corect, după anumite reguli, ceva nu funcționează și va ieși din tipare. Nu te supăra, e un lucru bun că nu te supui limitărilor.

 

Gemeni

Cele mai sceptice persoane sunt  magicienii. Își petrec întreaga viață făcând trucuri, spun celor din public anumite lucruri, în timp ce fac cu totul altceva și astfel, de fiecare dată când aud că ceva „miraculos” se petrece, pun pe seama schemelor pe care le cunosc. Același lucru este valabil și în cazul oamenilor obișnuiți, care își fac idei despre cei din jur în funcție de natura lor interioară. Sfatul astrelor este ca la acest final de săptămână nativii din Gemeni să proiecteze asupra celorlalți numai lucrurile bune și calitățile, pentru că binele li se va întoarce.

 

Rac

Găsești motive de tristețe în orice. Aparent, nimic nu te mulțumește, nimic nu îți iese cum vrei și ai sentimentul că îți consumi energia în van. Totuși, ar putea fi o iluzie, iar problema să se găsească la tine, fiind într-o goană continuă după perfecțiune. Tot ce trebuie să faci este să te detașezi în aceste libere de tumultul vieții cotidiane, să te bucuri de timpul petrecut cu cei dragi și să încerci să reeditezi momentele care ți-au adus cu adevărat fericirea. Privește mai atent în interior și renunță să dai vina pe cei care chiar îți vor binele.

 

Leu

Simți o oarecare atracție față de ideea de a fi deasupra tuturor... de a conduce lumea, poate. Dar, în realitate, ți-ar plăcea cu adevărat să faci acest lucru? Câtă responsabilitate ai avea pe umeri? Câte decizii dificile și dure ar trebui să iei? Câți oameni te-ar percepe ca pe un tiran și cât de greu ar fi să alegi pentru binele tuturor? Înainte de a te gândi la guvernarea lumii, ia cu asalt orizontul apropiat, adică propria lume, pentru a putea soluționa problemele care nu te lasă să fii fericit. La finalul acestei săptămâni vei înțelege că fericirea nu poate fi obținută cu forța.

 

Fecioară

Vei vrea sa te relaxezi și, ca niciodată, vei face tot posibilul să eviți problemele care țin de dimensiunea concretă.Timpul petrecut în familie te va face să înțelegi că nu totul e matematic sau se calculează în date fixe și că mereu există o interpretare ascunsă sau subiectivă a oricărui aspect. Cel mai probabil vei evada câteva zile de acasă, iar perioada nu va face decât să îți intensifice dorința de a-ți lua o lungă și binemeritată vacanță la vară. În orice caz, vei avea un mini-concediu reușit, din care vei reveni plin de energie.

 

Balanță

Vei face un rezumat al tuturor experiențelor și situațiilor cu care te-ai confruntat în timpul săptămânii. Indiferent cât de ciudat ar suna, este posibil ca scopul tău în viață să fie altul, chiar dacă momentan nu îți dai seama de el. Chiar dacă în ultima perioadă ai mers pe deviza „fac ce e de făcut”, în interior ai continuat să te întrebi dacă în realitate nu ar trebui să fii altundeva, făcând cu totul altceva.  Deși sunt zile de sărbătoare și ai parte de un weekend prelungit, îți vor ieși în cale anumite oportunități. Profită de ele!

 

Scorpion

Potrivit versurilor unei piese mai vechi, lumea are nevoie doar de dragoste, fiind singurul lucru care niciodată nu e prea mult. Îți vei da seama cât de neimportante sunt aspectele materiale ale existenței și că nimic nu se compară cu timpul petrecut alături de familie. Vei vedea cât de important ești pentru persoanele dragi și, la rândul tău, vei conștientiza cât de mult le iubești. Sfârșitul de săptămână ar putea declanșa o schimbare majoră în felul tău de a privi viața, deci bucură-te de aceste zile inspirate!

 

Săgetător

Ajuns în sânul familiei, vei primi diferite sfaturi despre cum și cu cine ar trebui să îți petreci timpul liber. Vei percepe aceste intervenții ca fiind total nepotrivite și evident, comentariile nu îți vor afecta sub nicio formă atitudinea față de prieteni. Mai mult decât atât, ai încredere că toate experiențele prin care treci, dar și toate problemele cu care te confrunți îți vor fi de un real ajutor mai devreme sau mai târziu. Vei avea parte de momente petrecute în familie, dar care te vor ajuta să înveți numeroase lucruri despre propria persoană.

 

Capricorn

În copilărie, oamenii visează să fie super-eroi. Vor puteri speciale și o viață specială, fără a se gândi că super-eroii din desenele animate sau din benzile desenate își doresc să fie oameni normali. Și există o analogie între această situație și descrierea weekend-ului pe care îl ai în față. După o lungă perioadă în care ai alergat după imagini ideale, în care ai visat să realizezi imposibilul, conștientizezi că ai tot ce îți trebuie atunci când cei dragi sunt aproape. Vei avea parte de câteva zile minunate, odihnitoare, mai bune decât te-ai fi așteptat.

 

Vărsător

Ai fost foarte serios în ultima perioadă, dar poate și pentru că ai trecut printr-o perioadă mai dificilă. Deși momentan nu îți dai seama, toata agitația recenta va fi un fel de lecție pentru tine. În orice caz, ți-ai câștigat un anumit statut și toți din jur te admiră și te respectă pentru că indiferent cât de greu ți-a fost, ai știut să iei decizii corecte și imparțiale. Totuși, în acest sfârșit de săptămână este momentul să faci o excepție de la regula sobrietății care te-a caracterizat și să te bucuri de ce ți se oferă, indiferent de vreme sau de context.

 

Pești

Ești mai tentat(ă) ca niciodată să îți faci idei preconcepute și nu doar despre o persoană, ci la nivel colectiv. Atitudinea este, evident, una păguboasă, pentru că nu vei face decât să ratezi șansa de a cunoaște oameni care ar avea ceva de spus sau de la care ai putea avea ceva de învățat. În plus, dacă nu ai grijă ai putea strica părerea bună a celor care te cunosc de mai demult. Weekendul acesta, indiferent de cadrul în care te afli, fie că petreci cu familia sau cu prietenii, abține-te de la a judeca sau, dacă o faci, păstrează gândurile numai pentru tine.

×
Subiecte în articol: horoscop