x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 31 ianuarie/1 februarie 2015. Zile bune pentru a sta acasa, alaturi de membrii familiei, pentru a merge in vizita la rude sau in locurile natale

Horoscop de weekend, 31 ianuarie/1 februarie 2015. Zile bune pentru a sta acasa, alaturi de membrii familiei, pentru a merge in vizita la rude sau in locurile natale

31 Ian 2015   •   00:14
Horoscop de weekend, 31 ianuarie/1 februarie 2015. Zile bune pentru a sta acasa, alaturi de membrii familiei, pentru a merge in vizita la rude sau in locurile natale
Berbec
Sunt zile bune pentru a sta acasa, alaturi de membrii familiei, pentru a merge in vizita la rude sau in locurile natale. Nostalgia trecutului comun cu cei dragi te face emotiv, insa te va invalui intr-un farmec observat si admirat de cei din preajma ta. Ofera-le surprize placute celor dragi, pregatind o reuniune de familie, in totalitate. Pe de alta parte ar fi bine sa ai in vedere si treburile gospodaresti restante din timpul saptamanii.

Taur
Emotivitatea este accentuata si astfel este dificil sa relationezi echilibrat cu cei din jur. Vorbeste strictul necesar si asculta atent ce informatii se vehiculeaza in preajma ta. Multe persoane din anturajul apropiat iti vor povesti despre problemele lor, nu neaparat sperand un ajutor din partea ta, cat mai mult dorind sa se descarce sufleteste. Astfel te incarca pe tine. Fereste-te de discutii ample si relaxeaza-te prin plimbari in aer liber.

Gemeni
Se intrezaresc cheltuieli necesare traiului cotidian. Posibil sa fii nevoit sa cheltuiesti mai mult decat ti-ai propus initial. Dar la fel de posibil este sa iti satisfaci niscai mofturi, achizitionandu-ti lucruri dorite mai demult. Se recomanda prudenta la toate tipurile de vanzari sau cumparari, intrucat este o perioada in care erorile pot fi frecvente. Dozeaza-ti eforturile pentru ca energia vitala este fluctuanta si risti sa te dispersezi in actiuni inutile.

Rac
Ai putea considera finalul acestei saptamani ca este sarbatoarea ta personala. Contextul astral iti sustine demersurile legate de initierea unor planuri de viata noi. Starile tale de spirit sunt fluctuante, esti sensibil, dornic de a oferi si primi afectiune. Relaxeaza-te prin plimbari in aer liber, dialoguri cu cineva drag si de incredere sau chiar la cumparaturi. Planifica-ti activitatile pentru cel putin o luna de zile de acum incolo.

Leu
Sunt zile bune pentru odihna, interiorizare, meditatie la sensurile ascunse ale vietii. Posibil sa reapara unele afectiuni legate de sistemul digestiv sau osos. Totusi nu este cazul de analize medicale, consultatii sau tratamente dure. Relaxeaza-te, plimba-te in aer liber, viziteaza locuri sfinte si incarca-te cu energia lor. Sunt momente pasagere pe care le poti depasi cu putin efort si bunavointa. Cineva drag iti va oferi informatii pretioase necesare in plan financiar. 

Fecioara
Relatiile cu prietenii sunt antrenante. Unii te vor sustine, admira sau iti vor propune activitati profesionale de anvergura. Insa, altii s-ar putea sa isi retraga sustinerea sau ajutorul oferite pana acum. Vizavi de relatiile cu aceste persoane, situatiile sunt amestecate. De aceea ar fi bine sa mentii, permanent, o anumita distanta. Serile acestor zile, petrece-le alaturi de cei dragi vizionand filme, piese de teatru sau specatcole de muzica si lumini.

Balanta
Esti inconjurat de multa lume, atat acasa, cat si in domeniul profesional in care activezi. Sunt momente de intalniri si dezbateri pe teme de larg interes cu persoane importante, cu functie de raspundere. Fii prudent, deoarece toata lumea va fi cu ochii pe tine, urmarindu-ti fiecare vorba sau gest. Vei avea admiratori, dar si persoane care iti vor aduce critici diverse. Asculta-le pe toate si alege ceea ce iti este de folos.

Scorpion
Finalul acestei saptamani iti aduce in atentie relatiile cu strainatatea. Sunt posibile discutii interesante legate de o calatorie fie in scop turistic, fie in scop profesional. Pe de alta parte sunt momente bune de a invata, a face schimb de informatii, de a-ti planui un parcurs educativ necesar in domeniul profesional. Serile acestor zile petrece-le vizonand un film, o piesa de teatru sau ascultand un concert de muzica relaxanta.

Sagetator
Se pare ca vor interveni cheltuieli suplimentare, datorate nevoilor cuiva drag, o ruda sau partenerul de viata. Verifica-ti bugetul, achita-ti datoriile tale personale si apoi ofera-ti ajutorul material. Sunt posibile discutii aprinse cu membrii familiei, pe tema banilor si bunurilor folosite si administrate in comun. Asculta parerile si sfaturile acestor persoane, deoarece printre randuri vei descoperi informatii deosebite.

Capricorn
Sunt zile bune pentru a lamuri chestiuni parteneriale. Provocarile venite din partea celorlalti au menirea de a te atentiona vizavi de faptul ca ai lasat in umbra anumite indatoriri fata de partenerul de viata sau fata de cei profesionali. Asculta ce iti spun ceilalti, indiferent ca este vorba despre reprosuri sau despre laude. Controleaza-ti gandurile si felul in care vorbesti. Foarte usor poti isca discutii aprinse datorita tonului pe care il folosesti. 

Varsator
Ar fi bine sa iti dozezi eforturile, pentru ca sanatatea este precara la sfarsitul acestei saptamani. Tentantia de a-ti continua activitatea profesionala este mare, insă paguboasa de aceasta data. Chiar daca stai acasa si trebaluiesti, tot este bine sa fii prudent. Pe de alta parte evita consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale. Odihna, alimentatia potrivita, prezenta celor dragi iti sunt suficiente pentru a te revigora.

Pesti
Se anunta distractii si activitati recreative. Sunt momente bune de a te relaxa, alaturi de cei dragi. De asemenea ai putea sa iti indrepti eforturile si spre un hobby. Totusi, veselia ti-ar putea fi umbrita de persoana iubita sau de copii. Pe motivele ca vrei doar tu sa iesi in evidenta, sa ti se urmeze sfaturile sau programul propus, cei dragi iti pot face reprosuri. Fii intelegator si tine cont si de doleantele celor din preajma ta.

Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
____________________________________

Citeste despre DESTINUL TAU
Horoscopul babilonian, cel mai vechi sistem astrologic cunoscut omenirii


Horoscop iudaic - Intelepciunea evreilor de a prevedea viitorul

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!

×