x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 4-5 martie 2017. Vei primi vești bune, sau vei fi invitat să iei parte la o afacere care îți va aduce bani

Horoscop de weekend, 4-5 martie 2017. Vei primi vești bune, sau vei fi invitat să iei parte la o afacere care îți va aduce bani

03 Mar 2017   •   19:50
Horoscop de weekend, 4-5 martie 2017. Vei primi vești bune, sau vei fi invitat să iei parte la o afacere care îți va aduce bani

Berbec

Emoțiile care decurg din experiențele din trecut te iau prin surprindere și te-ar putea determina să-ți asumi responsabilități, în special în ceea ce privește membrii familiei. Indiferent de sarcinile pe care le presupun acestea, eliberează-te de traumele vechi și axează-te pe prezent.             

Taur

A venit în sfârșit timpul să ieși din casă și să participi la activități de grup, la evenimente sociale, să ieși cu prietenii oraș sau, de ce nu, cu familia. În plus, sunt șanse foarte mari să primești vești bune, sau să fii invitat să iei parte la o afacere care îți va aduce bani.

Gemeni

O persoană îți va pune la îndoială calitățile și vei începe chiar și tu să te îndoiești de tine. Eziți începerea unui proiect pe care îl așteptai de ceva timp, tocmai din această cauză. Încrederea în tine nu trebuie să vină din partea nimănui, ci doar din partea ta!

Rac

Primești informații importante, dar ești foarte susceptibil și începi să te documentezi pentru a vedea despre ce este vorba. Cauți adevărul și vrei să îl afli cu orice preț. Indiferent care este subiectul acestor informații, vei termina ziua cu mai multe cunoștințe.

Leu

Cu toate că în mod normal ești foarte responsabil și încerci să menții un echilibru între viața de familie și cea profesională, familia va avea prioritate în acest weekend. O reunire cu cei dragi, împreună cu prietenii apropiați va avea loc în acest weekend.

Fecioară

Prietenii, familia și partenerul de viață au pus la cale un plan de ceva timp care va prinde contur în următoarele zile. Te vor surprinde foarte plăcut și vei face o plimbare într-un loc pe care îți doreai de mult timp să îl vizitezi. Ei au rezolvat tot.

Balanţă

Banii pe care i-ai împrumutat acum câteva săptămâni se vor întoarce în sfârșit în buzunarul tău. După niște întâlniri scurte în oraș, te întorci acasă foarte hotărât să faci curățenie. Acesta a fost și motivul din cauza căruia nu ai stat prea mult pe afară.

Scorpion

Te simți special și vrei ca weekendul acesta să fie doar pentru tine, să te răsfeți. Vei ieși la shopping cu prietenele, vei mânca ce îți place ție sau mai mult, sau vei viziona filme toată ziua, alături de o persoană dragă. Bucură-te din plin. Meriți.

Săgetător

Au apărut niște probleme casnice și vei fi nevoit să apelezi la ajutorul unui bărbat. În timp ce tu stai acasă pentru a rezolva situația, ceilalți membri ai familiei vor ieși în oraș, lăsându-te singur acasă. Stai liniștit că le va veni și lor rândul.

Capricorn

Ia-ți gândul de la odihnă pentru că vei avea o zi plină. Te vei ocupa să repari ceea ce s-a stricat prin casă, vei merge la cumpărături și te vei acorda atenția cuvenită animalelor de companie pe care le-ai cam neglijat în ultimul timp. O să dormi buștean seara.

Vărsător

Faptul că ai făcut eforturi pentru a fi meticulos și sincer îți va rotunji conturile bancare. Trebuie să replanifici bugetul și să vezi care este suma de bani pe care o poți pune deoparte. Fii atent, dar și realist. În plus, ai muncit mult ca să ajungi până aici.

Peşti

Simți că ești dator față de familie, copii și persoana iubită și vrei să îți iei responsabilități pe care de obicei nu ți le asumi. Nu doar că te va face pe tine fericit, dar îi va încânta și pe ei. Te vei simți apreciat și mai puternic.

 

 

×