x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend 6-7 mai 2017. Nu îți neglija persoana iubită, pentru că riști ca lucrurile să scape de sub control

Horoscop de weekend 6-7 mai 2017. Nu îți neglija persoana iubită, pentru că riști ca lucrurile să scape de sub control

05 Mai 2017   •   20:44
Horoscop de weekend 6-7 mai 2017. Nu îți neglija persoana iubită, pentru că riști ca lucrurile să scape de sub control
Sursa foto: Ola-Ola/Getty Images/iStockphoto

Horoscop de weekend 6-7 mai 2017. Se anunță vești importante pentru fiecare nativ în acest final de săptămână!

Iată horoscopul de weekend pentru toate zodiile!

Berbec

Sâmbătă: Pui la încercare nervii și sentimentele partenerului. Nu îți neglija persoana iubită, pentru că riști ca lucrurile să scape de sub control.

Duminică: Te macină o problemă sentimentală de mai multă vreme, dar nu ți-ai făcut încă curaj să vorbești despre ea. Nu strică să vorbești despre asta cu unul dintre prietenii tăi.

Taur

Sâmbătă: Succesul îți surâde astăzi, atât pe plan sentimental, cât și în plan financiar. Ascultă-ți intuiția și vei lua cele mai bune decizii.

Duminică: Încearcă să fii atenți la tonul pe care îl folosești. Cei din jur pot interpreta greșit atitudinea și se pot isca mici certuri.

Gemeni

Sâmbătă:  Sunt posibile unele dificultăți financiare, dar nu este cazul să demoralizați. Poți primi un ajutor nesperat din partea unei rude mai în vârstă care îți rezolvă o parte din probleme.

Duminică: Primești o veste care te bucură la maxim. Este chiar informația care te ajută să treci peste un moment foarte dificil. Acest mesaj îți redă încrederea în sine.

Rac

Sâmbătă:  Ai o stare nostalgică și nu prea ai chef de nimic. Îți dorești să stai singur și să te gândești la zile mai bune.

Duminică: Încearcă să nu te obosești prea tare astăzi și să te bucuri de câteva clipe de liniște. Te așteaptă o săptămână stresantă.

Leu

Sâmbătă: Te simți sufocat de dificultățile financiare și nu reușești să găsești o soluție care să îți convină. Trebuie să îți păstrezi calmul și să găsești răspunsul problemelor tale.

Duminică:  Îți petreci ziua în compania persoanei iubite, cu care faci planuri îndrăznețe pentru viitor. Încearcă să realizezi că nimic nu e imposibil, dacă îți dorești cu adevărat.

 

Citeste AICI intregul horoscop

×
Subiecte în articol: horoscop